Stiri externe

Conchita Wurst, aparitie surpriza la amfAR Gala de la Cannes! Lady Gaga o vrea cu ea pe scena!

Scris de Christian Stan

Conchita Wurst a facut furori aseara, la Cannes, intr-o rochie cu paiete. Castigatoarea din acest an a concursului Eurovision s-a numarat printre invitatii speciali din acest an a celebrului eveniment amfAR Cinema Against AIDS. Tot ieri s-a aflat ca Lady Gaga o doreste pe Conchita ca opening act pentru o serie de show-uri din Europa din cadrul turneului ei mondial.

capture-decran-2014-05-22-a-19-59-14

Faima castigata in urma concursului Eurovision a propulsat-o pe Conchita Wurst tocmai la Cannes, la celebrul eveniment amfAR Cinema Against AIDS Gala, alaturi de cele mai mari celebritati ale lumii precum Sharon Stone, Robin Thicke, Lana del Rey, John Travolta, Justin Bieber sau Kylie Minogue sau Nicole Sherzinger. 

conchita-wurst-amfar-gala-2014-03

Conchita a atras atentia pe covorul rosu purtand o eleganta rochie cu paiete si a fost insotita de Gery Keszler, fondatorul celebrului LifeBall, eveniment ce se va desfasura la Vienna saptamana viitoare si la care va canta si Ricky Martin.

amfar

Conchita Wurst se pare ca va deveni cel mai faimos castigator din istoria Eurovision dupa ABBA si Celine Dion, iar specialistii estimeaza ca artista va castiga 25-30 de milioane de dolari in urmatorii ani. Predictiile par sa se adevereasca intrucat Conchita este dorita acum de Lady Gaga pentru a canta in deschiderea mai multor concerte ale ei din cadrul turneului european. Primul concert al Conchitei in deschidere pentru Lady Gaga este programat la Istanbul pe 16 septembrie.

Scrie un comentariu