Stiri externe Video

Concertul lui Andrea Bocelli din Domul din Milano intra in Cartea Recordurilor!

Scris de Ana Kozma

Concertul fara spectatori pe care Andrea Bocelli l-a sustinut duminica seara, de Pastele Catolic, in Domul din Milano, intra in Cartea Recordurilor. Iata aici detaliile!

Concertul lui Andrea Bocelli din Domul din Milano intra in Cartea Recordurilor!

Concertul Music For Hope, sustinut de Andrea Bocelli duminica seara in Domul din Milano a emotionat o lume intreaga. Si, mai mult decat atat, se pare ca a depasit o multime de recorduri in online.

Concertul a avut loc de Pastele Catolic si a avut nu mai putin de 2.8 milioane de urmaritori pe contul de YouTube al lui Andrea Bocelli. Devenind astfel unul dintre cele mai urmarite concerte live ale tuturor timpurilor.

De asemenea, numarul impresionant de spectatori este cel mai mare al unui concert clasic difuzat vreodata pe YouTube.

”Sunt emotionat si bucuros de asemenea reactii coplesitoare. Ne-au depasit orice asteptare”, a declarat Andrea Bocelli la aflarea acestor vesti.

In doar cateva zile, concertul a strans peste 36 de milioane de urmaritori. Mai mult de 1 milion de oameni au intrat pe canalul de YouTube al tenorului inainte de inceperea concertului. Acestia au putut sa vada imagini coplesitoare cu strazile complet goale din Milano.

”Muzica are puterea de a uni comunitati de pe intreg mapamondul in moduri unice, cu totul neasteptate”, a declarat si Lyor Cohen, YouTube Global Head of Music.

Andrea Bocelli a cantat in piata Domului din Milano fara niciun spectator. Imagini unice! VIDEO

Scrie un comentariu