Stiri externe

Concert surpriza in Times Square

Scris de Administrator

Zilele trecute, Sir Paul McCartney a luat cu asalt celebra piata Times Square din New York, acolo unde in fata unei multimi impresionante de fani, a sustinut un concert-surpriza de zile mari, eveniment pe care il anuntase pe Twitter cu doar cateva ore inainte.

paul-mccartney-concert-times-square2

Oamenii obisnuiti din New York au fost extrem de bucurosi zilele trecute, atunci cand unul dintre cei mai mari artisti i-a luat prin surprindere cu un concert neasteptat.

paul-mccartney-concert-times-square

Sir Paul McCartney a creat o adevarata isterie atunci cand a scris din senin pe Twitter faptul ca va sustine un concert-surpriza in Times Square. Timpul parca s-a dat inapoi, iar oamenii s-au intors in era Beatles. Multimile s-au calcat in picioare pentru a reusi sa fie cat mai aproape de artist si cand acesta a aparut pentru a interpreta 4 piese de pe cel mai recent album al sau, „New”, spectatorii au intrat in delir.

paul-mccartney-concert-times-square1

Asta este dovada vie a faptului ca popularitatea lui Sir Paul este la fel de mare ca pe vremea Beatles, iar scena concertului sustinut de acesta in New York a fost asemanatoare cu momentul in care o multime impresionanta de oameni a dat buzna in Aeroportul Kennedy in anul 1964 pentru a-i zari macar o secunda pe legendarii rockeri.

paul-mccartney-concert-times-square3

Fani de toate varstele au reactionat rapid dupa mesajul „Wow! Sunt foarte bucuros sa cant in Times Square din New York, astazi la ora 1 pm” pe care Paul McCartney l-a postat pe reteaua de socializare.

paul-mccartney-concert-times-square4

La ora promisa, artistul si band-ul sau au ajuns in Times Square, au salutat multimea si au urcat rapid pe scena improvizata.

paul-mccartney-concert-times-square5

„OK, vom canta cateva piese de pe noul meu album”, a fost anuntul facut atunci de Sir Paul.

paul-mccartney-concert-times-square6

Acest eveniment a avut loc la doar o zi distanta de momentul in care artistul a sustinut un alt concert surpriza, de aceasta data pentru 500 de elevi de liceu din Queens.

paul-mccartney-concert-times-square7

Scrie un comentariu