News Stiri externe

Colton Haynes este gay! Starul din „Teen Wolf” confirma zvonurile despre orientarea sa sexuala!

Scris de Christian Stan

Este considerat unul dintre cei mai sexy actori din tanara generatie si s-a facut pana acum remarcat cu roluri in seriale precum “Teen Wolf” sau “Arrow”. Actorul cu pricina a facut lumina zilele trecute in privinta orientarii sexuale si a dat un interviu in care recunoaste faptul ca lui ii plac… barbatii.

colton-haynes

Colton Haynes, actorul dupa care suspina inca zeci de mii de femei din intreaga lume, a confirmat zilele trecute zvonurile ca este gay. Colton, care s-a facut remarcat in serialul “Teen Wolf”, a dat un interviu in care a detaliat intreg procesul ce a dus la acceptarea orientarii sale sexuale.

„Oamenii isi doresc sa fii mereu acea imagine afisata in pictorialele din revista GQ, insa nu realizeaza cat de greu este sa te prefaci 24 de ore pe zi. Ajungeam acasa si eu inca jucam teatru. Oamenii au atat de multe prejudecati despre cei care sunt gay sau diferiti ca nu realizeaza suferinta prin care trec acestia”, declara Colton intr-un interviu publicat de EW in cursul zilei de joi.

„Din aceasta cauza am suferit de anxietate toata viata mea. Am ajuns sa lesin, sa-mi fie foarte rau. La 27 de ani m-am imbolanvit de ulcer. Atunci mi-am dat seama ca trebuie sa fac un pas in spate si sa recunosc tot adevarul despre cine sunt cu adevarat. Acum sunt mai fericit ca niciodata si mai sanatos ca niciodata”, continua Colton.

Scrie un comentariu