Stiri externe

Colin Firth, inselat de nevasta cu un jurnalist italian! Cum a incercat ea sa ascunda totul!

In perioada in care Livia si Colin Firth luasera o “scurta pauza”, femeia se pare ca avea o aventura cu jurnalistul italian Marco Brancaccia. Atunci cand s-a hotarat sa puna punct povestii, pentru a-si salva relatia cu Firth, fostul amant a inceput sa o ameninte, iar ea a depus plangere la politie pentru hartuire.

Colin Firth a aflat despre aventura sotiei sale dintr-un e-mail pe care italianul i l-a trimis si care continea detalii despre relatia acestuia cu Livia.  Un prieten al lui Firth a spus: „Acest tip, Marco, i-a spus practic lui Colin tot ce făcuse cu sotia lui timp de un an. E-mailul continea descrieri detaliate ale intalnirilor lor intime, umilitoare pentru Colin si pentru orice barbat pus in aceasta situatie. E-mailul a fost trimis special pentru a-l rani si pentru a zadarnici eforturile cuplului de impacare.”. Actorul, in lacrimi, si-a confruntat sotia, iar ea a recunoscut ca l-a inselat.

Day 28: idol crying I do not like even like that😢😍❤

A post shared by Colin Firth (@colin._.firth) on

Cei doi au facut o plangere catre politia italiana, iar in prezent, Marco Brancaccia este cercetat de autoritati pentru hartuire. Jurnalistul italian a marturisit in fata politistilor ca, intr-adevar, a avut o relatie cu Livia timp de un an de un an de zile. Conform spuselor sale, ea voia sa il paraseasca pe Colin pentru el. In ceea ce priveste acuzatiile care i se aduc, el sustine ca nu a hartuit-o, ci ca i-ar fi trimis doar doua mesaje pe Whatsapp dupa ce s-au despartit. Referitor la e-mailul trimis lui Firth, el spuna ca acum regreta acest fapt.

Potrivit apropiatilor cuplului, ruptura dintre ei a aparut din cauza programului incarcat al ambilor si a faptului ca erau foarte mult pe drumuri. In perioada in care erau separati si Livia avea o aventura, cei doi au incercat sa pastreze aparentele si au aparut totusi impreuna, la numeroase evenimente mondene. Sotii Firth sunt casatoriti de 20 de ani si au impreuna doi fii – Luca, 16 ani si Matteo, 13 ani.

Natalie Portman si Colin Firth, castigatori la Oscar

Despre autor

Amarandei Nicoleta

Scrie un comentariu