Stiri Interne

Colectii noi si concerte, in martie, la ParkLake

Scris de Alexandru Manea

ParkLake Shopping Center din Bucuresti intampina noul anotimp cu noi colectii de primavara-vara, dar si cu o serie de evenimente pentru vizitatori.

Colectii noi si concerte, in martie, la ParkLake

PROFM SUPER GIRL – un concert pentru super fete

Joi, 5 martie, incepand cu ora 19:00, ParkLake Shopping Center gazduieste cel mai cool concert dedicat super fetelor. SuperGirl, eveniment organizat de PRO FM, reuneste cinci mari artiste ale momentului – Delia, Lidia Buble, JO, Roxen si Joylin, care vor aduce pe scena spectacole inedite si cele mai tari hituri ale momentului. Fanele acestora sunt asteptate sa li se alature si sa fredoneze binecunoscutele versuri, alaturi de prietenele lor, intr-o celebrare a feminitații, primaverii si bucuriei noilor inceputuri.

 

Beethoven(Tom)escu de ziua Radio Romania Muzical

Radio Romania Muzical sarbatoreste 23 de ani de muzica si emisiuni muzicale la ParkLake, alaturi de doi dintre cei mai talentați artisti ai momentului – violonistul Alexandru Tomescu si pianistul Josu de Solaun. Concertul, programat pentru data de 21 martie, este dedicat marelui compozitor Ludwig van Beethoven, de la nasterea caruia se vor implini in acest an doua secole jumatate. Sonata Primavara si alte surprize beethoveniene fac parte dintr-un spectacol magic, in care muzica si istoria se impletesc intr-o atmosfera de sarbatoare perfecta pentru prima luna a noului anotimp.

Scrie un comentariu