News Style Radar

Colectie speciala! Gucci a pus cei trei purcelusi pe gentile din 2019!

Scris de Sorin Dutoiu

Gucci lanseaza o noua colectie speciala cu prilejul Anului Nou Chinezesc, eveniment care va avea loc pe 5 Februarie. Cum ne pregatim sa intram in anul porcului (conform horoscopului chinezesc), Gucci s-a inspirat din povestea Disney cu cei 3 purcelusi, care au devenit acum punctul de atractie al colectiei.

Au mai ramas doar cateva saptamani pana cand chinezii vor celebra Anul Nou si trecerea in Anul Porcului, astfel ca brandul Gucci se pregateste sa lanseze o noua colectie cu aceasta ocazie speciala.

Colectia-capsula Gucci include 35 de piese, pentru barbati si femei, iar personajele principale sunt cei 3 purcelusi din basmul Disney. Acestia se gasesc pe piesele ready-to-wear, pe pantofi, bijuterii dar si pe genti si rucsacuri.

Colectia va fi lansata chiar de Anul Nou Chinezesc, pe 5 Februarie, iar fotografiile de campanie au fost deja facute publice si au fost realizate pe strazile din New York.

Despre autor

Sorin Dutoiu

Celebrity adviser & publicist, PR & events strategist www.ADPMPR.ro, smart acquisition influencer.
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu