Evenimente News

Vedetele iubesc colectia Versace pentru H&M! Iata cum a fost la evenimentul de lansare!

Scris de Christian Stan

Versace for H&M, o colectie formata din piese care au facut casa Versace legendara, a fost prezentata in avanpremiera in magazinul H&M din Baneasa Shopping City. Printre invitati s-au numarat Andreea Esca, Loredana, Andreea Raicu, Dana Rogoz, Laura Cosoi, Adela Popescu si Radu Valcan, Andi Moisescu si Olivia Steer.

Directorul de creatie al casei Versace, Donatella Versace, a recurs la arhive pentru a readuce creatiile emblematice ale lui Gianni Versace in atentia unui public complet nou. Pentru femei, rochiile emblematice sunt elementele centrale, in timp ce imbracamintea pentru barbati se axeaza pe croieli precise si elemente clasice cu imprimeuri in culori puternice, printuri indraznete si atitudine stralucitoare.

Vedete precum Loredana, Adela Popescu, Dana Rogoz, Radu Valcan, Andreea Raicu au participat la eveniment purtand tinute din colectia limitata Versace pentru H&M.

La eveniment au mai luat parte Laura Cosoi, Andreea Ibacka, Adi Sana si Anca Serea, Simona Gherghe, Corina Barladeanu, Roxana Voloseniuc.

Loredana a fost singura vedeta din Romania ce a luat parte la evenimentul de lansare al colectiei Versace pentru H&M de la New York, experienta pe care artista o considera ca fiind unica. Loredana a pasit pe covorul rosu alaturi de staruri internationale precum Selma Blair, Blake Lively, Chace Crawford, Prince, Niki Minaj si Uma Thurman.

Evenimentul prin care colectia Versace pentru H&M a fost prezentata si in Romania a avut loc la magazinul brandului din Baneasa Shopping City. Colectia Versace for H&M va fi disponibila in magazinele din Unirea Shopping Center si Baneasa Shopping City incepand de astazi.

Scrie un comentariu