News Style Radar

Men Fashion Alert! Colectia de primavara/vara 2014 Versace: Donatella omagiaza disciplina extrema a sportivilor de performanta!

Scris de Administrator

Celebrand disciplina extrema a atletilor, Versace prezinta colectia de primavara/vara 2014. Vorbind despre aceasta noua colectie, Donatella Versace a explicat ca disciplina de care sportivii trebuie sa dea dovada pentru a-si atinge telurile este ceva in care se regaseste in acest moment al vietii sale. Croiala si imprimeurile extrem de indraznete, taieturile fine, dar si tricotajele reprezinta doar cateva dintre elementele-cheie ale acestei noi linii vestimentare Versace.

versace-primavara-vara-2014

Brand-ul Versace tocmai a lansat colectia de primavara/vara 2014 destinata barbatilor. Inspirata de obsesia pe care Donatella Versace a dezvoltat-o fata de disciplina extrema tipica ateltilor, aceasta a creat o colectie vestimentara in linii sport.

Donatella a dezvaluit recent ca a dus o lupta interioara titanica pentru a putea sa renunte la fumat si ca in toata aceasta perioada s-a regasit in vointa si disciplina de care un sportiv este nevoit sa dea dovada pentru a reusi sa obtina performante extraordinare. Asa s-a nascut colectia pe primavara/vara 2014 a brand-ului Versace.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu