News

COCO a oprit traficul pe strazile din New York! A pozat sexy in costume de baie!

Sotia lui Ice T, care si-a cladit o cariera in domeniul de reality-show pe baza posteriorului ei urias, a devenit imaginea brandului de costume de baie LICIOUS. COCO a realizat ieri o sedinta foto la New York si a purtat un costum de baie arginitiu, pe care diva l-a ajutat in permanenta pentru ca era mult prea stramt.

 

COCO, posesoarea celui mai mare posterior din lume, a fost aleasa ca ambasadoare de imagine pentru brandul de costume de baie LICIOUS. COCO este o femeie extrem de controversata in Statele Unite din pricina fizicului ei, acest lucru transformandu-o in vedeta de reality-show, pe E!Entertainment.

Brandul de costume de baie LICIOUS a gasit portivita alaturarea de imagine cu nevasta lui ICE T, iar sedinta foto s-a desfasurat ieri pe strazile din New York.

In fotografiile postate pe Twitter, COCO apare purtand un costum de baie arginitiu, foarte stramt, pe care diva l-a ajustat in permanenta. Nu au lipsit nici footografiile in care COCO isi arata posteriorul, care a devenit trade mark pentru ea.

Scrie un comentariu