News Stiri Interne

Cocaina pentru VIP-uri III! Cum au reactionat Razvan Ciobanu si Raluca Badulescu dupa audieri!

Scris de Christian Stan

Trafic si consum de droguri in lumea vedetelor. Mai multe persoane din showbiz au fost audiate in acest caz. Vizati de ancheta sunt creatorul de moda Razvan Ciobanu, prietena sa buna Raluca Badulescu si fiul lui Marian Ionescu de la Directia 5.

„Nu știu nimic, de ce am fost chemat, habar n-am. Să vă spună cei dinăuntru, ei știu mai bine”, a spus Razvan Ciobanu la iesirea din sediul DIICOT.  Mai tarziu insa, a anuntat, intr-un mesaj pe facebook, ca este suspect ca ar detine droguri de risc pentru consum propriu.

“Pentru a nu sta in fiecare secunda la telefon, am sa clarific aici: sunt suspect ca as detine droguri de risc pentru consum propriu, fara drept. Droguri pe care le-as fi procurat de la niste oameni pe care nu i-am intalnit, cu care nu am vorbit si pe care nu i-am cunoscut VREODATA in aceasta viata. Cam atat am de spus, imi voi exercita dreptul de a ma apara. Si sunt genul de om care invata din greselile trecutului #letsdoit #designer #inlawitrust #razvanciobanu” – scris Razvan Ciobanu pe contul sau de Facebook

Raluca Badulescu nu a facut nicio declaratie si nu pare ingrijorata de acest scandal. Ba mai mult, vedeta si-a anuntat fanii ca va lansa o noua colectie duminica. Iar acum cateva ore a postat pe Facebook o poza cu cei doi catei ai sai. Nu este prima data cand numele ei apare intr-un dosar ce priveste consumul de droguri.

Cel mai ingrijorat este Marian Ionescu de la Directia 5. Fiul sau se numara printre cei audiati. Dupa scandaluri legate de jocurile de noroc sau bani imprumutati, acum, Carmin Ionescu este citat în calitate de martor într-un dosar ce are ca obiect consumul și traficul de droguri.

Trei alte persoane sunt reţinute in acest moment de procurorii DIICOT Ploieşti, acestea fiind acuzate de trafic de droguri de risc şi de mare risc. Cei acuzati nu sunt persoane publice, dar in urmatoarele zile, alte vedete sau persoane din televiziune urmeaza sa fie audiate.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

2 Comentarii

Scrie un comentariu