ADPM Beauty

Coafurile care te imbatranesc. Hairstylistul Cristi Pascu iti spune ce nu este bine sa incerci la coafor!

Scris de Alexandru Manea

Cunoscutul hairstylist Cristi Pascu este de parere ca cea mai potrivita tunsoare pentru o femeie se alege in functie de varsta si personalitate si considera ca multe doamne si domnisoare fac, de multe ori, alegeri total neinspirate, care le imbatranesc prematur.

Cristi-Pascu-hairstylist-640x480

Iata lista coafurilor pe care hairstylist-ul Cristi Pascu le considera nepotrivite femeilor cu varsta de pana la 40 de ani.

Buclele in exces
Din pacate, si acum se mai vad la unele petreceri femei tinere coafate excesiv, cu parul buclat in exces. Aceasta coafura imbatraneste si nu mai face parte din tendinte de foarte multi ani.

Volumul exagerat
Doamnele si domnisoarele care isi doresc volum pot folosi tapatul, dar cu masura, pentru a da armonie fetei. Tapatul excesiv te duce cu gandul la frizurile vintage de la inceputul anilor ’70.

Permanentul
Spre surprinderea mea, am mai intalnit doamne de pana in 35 de ani care au cerut sa fie coafate in acest mod. Uitati de permanent! Este un procedeu chimic din ce in ce mai putin folosit pentru ca da un aspect batranicios parului si duce la o degradare accelerata a firului de par.

Negrul, dupa 40 de ani
Culorile foarte inchise dau un aspect imbatranit si scot in evidenta orice rid sau imperfectiuni ale fetei si ale tenului. Daca insistati sa purtati nuanta inchisa, faceti-o pana spre 40 de ani. Dupa aceasta varsta este bine ca parul sa se deschida treptat pentru a “atenua” ridurile.

Bretonul in exces
Bretonul foarte lung si foarte gros incarca fata si imbatraneste. Nu este o frizura pe care as recomanda-o femeilor tinere.

Cristi Pascu este unul din cei mai experimentati hairstylisti din Romania, cu o activitate in domeniu de peste 20 de ani.

Initiatorul concursului anual “Cel mai bun hairstylist din Romania”, Cristi Pascu le ofera sansa celor talentati si pasionati de coafura sa devina hairstylisti profesionisti, prin Academia de Coafura Cristi Pascu. Inscrierile pentru noul sezon de cursuri sunt in toi, iar detalii pot fi gasite pe www.cristipascu.ro.

Scrie un comentariu