ADPM Beauty Evenimente

CND a lansat lacurile semi-permanente in doi pasi, Shellac Luxe

Scris de Alexandru Manea

Intr-o societate in care totul se intampla cu viteza luminii, in care timpul este o resursa extrem de pretioasa, CND vine cu o solutie pentru o manichiura perfecta intr-un timp extrem de scurt – CND Shellac Luxe – lacurile semi-permanente in doar doua etape si timp de indepartare de doar 60 secunde!

CND a lansat lacurile semi-permanente in doi pasi, Shellac Luxe

Conform tehnologiei, produsul ofera cel mai rapid serviciu de gel polish si a fost dezvoltat pentru toti cei care doresc atat unghii puternice si sanatoase dar si durabilitatea si stralucirea  lacurilor traditionale  Shellac ™ CND, in cel mai scurt timp posibil.

Primul pas al CND ™ Shellac Luxe ™ este culoarea care are baza adeziva integrata, urmata de un strat de top coat ce sigileaza culoarea si confera o stralucire de diamant. Noua pensula este mult imbunatatita, avand peste 200 de fire si permite o aplicare usoara, uniforma si precisa.

Produsul are aceleasi caracteristici ca si CND Shellac ™: timp de purtabilitate de 14+ zile si este apoi indepartat in salon. Dar, noua tehnologie este mult imbunatatita si, multumita unor micropori unici, noul CND ™ Shellac Luxe ™  se indeparteaza rapid (impachetarea si indepartarea lacului dureaza acum  doar 60 secunde!). In plus, multumita naturii  poroase, produsele tratament, cum ar fi CND SolarOil ™ sau Rescue RXx, penetreaza placa unghiei, tratand in profuzime.

O alta particularitate a CND ™ Shellac Luxe ™   este designul elegant al sticlei, care acum are 12.5 ml.

Despre lansarea noului produs, CND™ Co-Founder & Style Director, Jan Arnold, declara: „La CND, intotdeauna lucram la imbunatatirea vitezei si calitatii serviciilor noastre. Noua tehnologie CND ™ Shellac Luxe ™ este o o revolutie in domeniu. Este un serviciu premium pe care atat  profesionistii cat si clientii le cauta: servicii mai rapide si tratamente de indepartare mai blande”.

CND ™ Shellac Luxe ™   a avut lansarea oficiala in Romania saptamana trecuta in cadrul evenimentului annual Top Beauty Trade Show organizat de

Top Line Romania. La evemiment a fost prezenta si  Nataliya Al-Ta’ai, CND Ambassador Trainer.

 

Punctele cheie ale CND ™ Shellac Luxe ™:

–              Aplicare de 10 ori mai rapida – baza este integrata in culoare

–              Durabilitate si stralucire 14 zile+

–              Extrem de usor de indepartat in doar 60 de secunde, fara ca unghia sa fie agresata

–              Salonul salveaza 15 minute / aplicare in comparatie cu un sistem similar

–              Selectie premium de culori – 65 de nuante dintre care 15 se regasesc exclusiv in colectia CND ™ Shellac Luxe ™

Moroccanoil a lansat noua gama Moroccanoil Color Complete. Solutia revolutionara pentru parul vopsit!

Colectia CND ™ Shellac Luxe ™  este disponibila in magazinul Top Line (Bd. Regina Maria 14, Bucuresti), pe www.toplineshop.ro si in saloanele partenere Top Line din tara.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu