ADPM Health

Clujenii se pot insanatosi prin Kangoo Jumps. Iata cum te poti inscrie gratuit in studiul KAPO – Sanatate pe Ghete!

Scris de Alexandru Manea

Dupa ce anul trecut 80 de persoane din Oradea au slabit si au avut imbunatatiri considerabile ale starii de sanatate, urmand, timp de sase luni, programe sport Kangoo Jumps, in 2020 este randul clujenilor pentru a beneficia de programul KAPO – Sanatate pe ghete, initiat de Kinga Sebestyen si trei medici specialisti cu renume, si sustinut de Asociatia de Podiatrie.

Clujenii se pot insanatosi prin Kangoo Jumps. Iata cum te poti inscrie gratuit in studiul KAPO – Sanatate pe Ghete!

Persoanele cu diabet, cu probleme ale articulatiilor, de coloana, supraponderale, spondoliza, ori interesate doar de imbunatatirea calitatii vietii cotidiene, au ocazia in urmatoarele luni sa urmeze programul medical de preventie, fiind monitorizati in permanenta de medicii specialisti.

Inscrierile se incheie in luna februarie cand se va realiza si selectia finala a participantilor.

“KAPO este un program usor de urmat si distractiv, dedicat persoanelor inactive din cauza unor afectiuni ce ii impiedica sa faca activitate fizica. Asa cum am procedat si anul trecut, vom alcatui mai multe grupe cu programe special concepute pentru participanti. Vor fi grupe pentru cei care sufera de afectiuni cardiovasculare ori respiratorii, diabet ori probleme ale aparatului osteoarticular. Pentru Cluj-Napoca ne vom concentra in special pentru ajutarea persoanelor cu diabet, avand sprijinul specialistilor Asociatiei de Podiatrie. Cei care sunt admisi in acest studiu vor face Kangoo Jumps de 3 ori pe saptamana, supravegheati in permanenta de specialisti, masurati si evaluati pentru a obtine rezultate cat mai bune si a le imbunatati calitatea vietii. Rezultatele au fost exceptionale in Oradea, avem zeci de oameni care si-au imbunatatit considerabil starea de sanatate. Au scapat de durerile de spate, de kilogramele in plus, si-au corectat postura, nivelul colesterolului a scazut. Echipa de medici a monitorizat toata evolutia si vom include rezultatele concrete intr-o carte pe care o vom lansa in curand. Echipa KAPO se muta acum in Cluj si vom ajuta gratuit persoanele cu aceste probleme de sanatate. Ele trebuie sa se inscrie trimitand email la kapo@kingasebestyen.com”, declara Kinga Sebestyen, formator de programe Kangoo Jumps si de acreditare a instructorilor din Europa, detinator record Guinness pentru cea mai mare clasa Kangoo Jumps.

Kinga Sebestyen a pus Romania in Cartea Recordurilor. Peste 1500 de persoane au participat in Oradea la cea mai mare ora de Kangoo Jumps din Istorie

Programul KAPO este implementat in Cluj-Napoca alaturi de Dr. Alin Iova – medic medicina generala, fiziokinetoterapeut, specialist recuperare sportiva si lipoterapie, sef lucrari Dr. Dorina Maria Farcas, medic primar recuperare medicala, medicina fizica si balneologie, si Dr. Olivia Ligia Burta, medic primar medicina de laborator, conferentiar la Facultatea de Medicina si Farmacie Oradea si Dr. Norina Alinta Gavan, presedinte onorific al Asociatiei de Podiatrie.

Intentia echipei „KAPO” este de a pune bazele in Transilvania, a unui Centru Pilot „KAPO- sanatate pe ghete”, unic in Europa de Sud-Est, cu lansarea unui set de programe de instruire/ reabilitare si recuperare pe ghete pentru spitale, scoli, gradinite, centre de reabilitare si sali de fitness.

Kinga Sebestyen lanseaza studiul „KAPO – Sanatate pe Ghete” in America

Scrie un comentariu