ADPM Health

Clujenii se pot insanatosi cu Kangoo Jumps. Kinga Sebestyen lanseaza studiul KAPO – Sanatate pe Ghete

Scris de Alexandru Manea

Persoanele cu probleme de sanatate din Cluj-Napoca si din localitatile invecinate, ori interesate doar de imbunatatirea calitatii vietii cotidiene, au ocazia in urmatoarele luni sa urmeze programul medical de preventie KAPO – SANATATE PE GHETE, initiat de Kinga Sebestyen si de trei medici apreciati din Oradea.

Clujenii se pot insanatosi cu Kangoo Jumps. Kinga Sebestyen lanseaza studiul KAPO – Sanatate pe Ghete

Cei care au probleme cu coloana sau cu genunchii, au multe kilograme in plus, diabet zaharat, spondiloza, reprezintä grupul tinta principal in acest program.

Studiul pilot s-a derulat din in acest an, din februarie pana in septembrie, in Oradea, pe un grup de 80 persoane.

Abordarea este complexa, prin efectuarea saptämanala a 3 ore de exercitii pe ghete, in paralel cu evaluari, masuratori specifice, la debut, mijloc si final de studiu. Evolutia si rezultatele au fost spectaculoase, fapt care a motivat echipa KAPO sa replice programul si in alte orase din tara.

Primul care si-a manifestat interesul a fost Clujul, iar Kinga Sebestyen, cea care a facut Kangoo Jumps un fenomen international, alaturi de echipa, vine in intampinarea acestuia.

Astfel, incepand cu 13 noiembrie, persoanele care doresc sa intre in program, se pot inscrie prin aplicatia de mobil JumpClass (iOS si Android), urmand ca sambata, 23 noiembrie, sa participe la un primul eveniment de anvengura, ce va avea loc, intre orele 14.00 si 18.00, in Sala de Sport a Liceului cu program sportiv (Str. Arinilor 9).

“M-am dedicat 100% acestui studiu in Oradea si sunt extrem de bucuroasa de rezultatele obtinute. Avem zeci de oameni care si-au imbunatatit considerabil starea de sanatate. Au scapat de durerile de spate, de kilogramele in plus, si-au corectat postura, nivelul colesterolului a scazut. Echipa de medici a monitorizat toata evolutia si vom include rezultatele concrete intr-o carte pe care o pregatim in prezent. Am primit cereri de a extinde studiul in toata tara, iar acum vrem sa derulam acelasi program si in Cluj-Napoca. Inscrierile incep de miercuri, 13 noiembrie, in aplicatia de mobil JumpClass, urmand ca sambata, 23 noiembrie, cei inscrisi sa ia parte la prima intalnire cu echipa KAPO. Vor fi acolo Dr. Alin Iova – medic medicina generala, fiziokinetoterapeut, specialist recuperare sportiva si lipoterapie, sef lucrari Dr. Dorina Maria Farcas, medic primar recuperare medicala, medicina fizica si balneologie, si Dr. Olivia Ligia Burta, medic primar medicina de laborator, conferentiar la Facultatea de Medicina si Farmacie Oradea si Dr. Norina Alinta Gavan, presedinte onorific al Asociatiei de Podiatrie.

Atunci vor face sesiunea de acomodare pe ghetele Kangoo Jumps, vor afla rezultatele studiului pilot din Oradea, se vor face masuratorile evaluarilor medicale ale programului si vor participa la primul seminar de preventie si reabilitare cu echipa KAPO. Ulterior, in functie de rezultatul analizelor medicale efectuate, vor incepe seria de antrenamente de trei ori pe saptamana ce vor oferi rezultatele dorite.

E important de stiut ca este necesar sa se inscrie in prealabil in aplicatia de mobil JumpClass deoarece locurile la seminar sunt limitate.

Clujenii care se vor inscrie la noul modul al studiului vor fi monitorizati lunar de specialisti care vor efectua masuratori antropometrice, evaluari si teste comportamente alimentar, scanari ecografice directe ale stratului adipos si muscular, testari de statica vertebrala, testari de imagine corporala”, declara Kinga Sebestyen.

Kinga Sebestyen a pus Romania in Cartea Recordurilor. Peste 1500 de persoane au participat in Oradea la cea mai mare ora de Kangoo Jumps din Istorie

 

View this post on Instagram

 

❗️Persoanele cu probleme de sănătate din Cluj-Napoca și din localitățile învecinate, ori interesate doar de îmbunătățirea calității vieții cotidiene, au ocazia în următoarele luni să urmeze programul medical de prevenție KAPO – SĂNĂTATE PE GHETE.❤️ _____________________________ Cei care au probleme cu coloana sau cu genunchii, au multe kilograme în plus, diabet zaharat, spondiloză, reprezintä grupul țintă principal în acest program. __________________________ Studiul pilot s-a derulat din în acest an, din februarie până în septembrie, în Oradea, pe un grup de 80 persoane. ___________________________ Abordarea este complexă, prin efectuarea săptämânală a 3 ore de exerciții pe ghete, în paralel cu evaluări, măsurători specifice, la debut, mijloc și final de studiu. Evoluția și rezultatele au fost spectaculoase, fapt care a motivat echipa KAPO să replice programul și în alte orașe din țară. __________________________ Astfel, începând cu 13 noiembrie, persoanele care doresc să intre în program, se pot înscrie prin aplicația de mobil JumpClass (iOS și Android), urmând ca sâmbătă, 23 noiembrie, să participe la un primul eveniment de anvengurâ, ce va avea loc, între orele 14.00 și 18.00, în Sala de Sport a Liceului cu program sportiv (Str. Arinilor 9). _____________________________ #kapo #sanatatepeghete #clujnapoca #kingasebestyen #fatburningbykinga #kangoojumps #reboundboots #kangoo #kangoopower #kangoogirls #sportlife #healthylifestyle #bodytransformation #bodygoals #looseweight #health #injuryrecovery #surgeryrecovery #healthboost #fatburning

A post shared by Kinga Sebestyén (@kingasebestyen) on

Kinga Sebestyen a derulat in Oradea studiul KAPO – Sanatate pe Ghetele, in prima jumatate a acestui an, alaturi de medicii Alin Iova, Dorina Maria Farcas si Olivia Ligia Burta. In luna octombrie, alaturi de acestia si de peste 1700 de persoane, au doborat recordul mondial, organizand in Piata Unirii din Oradea cea mai mare ora de Kangoo Jumps din istorie, intrand astfel in Cartea Recordurilor si demonstrand ca acest sport este unul din cele mai iubite in Romania.

 

 

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu