ADPM Beauty

Tratamentul revolutionar ce rezolva orice problema a tenului! Rezultate vizibile dupa prima sedinta!

Scris de Administrator

Clinica de infrumusetare Michelle by Mihaela Borcea propune un tratament facial revolutionar, favorit al femeilor care frecventeaza saloanele de frumusete din intreaga lume – Hydradermie “Ionizare Dubla”. Este un tratament unic ce rezolva, cu rezultate vizibile chiar dupa prima sedinta, orice problema a tenului!

hydradermie-dubla-ionizare

Orice femeie isi doreste sa para mereu tanara, sa fie remarcata si admirata. Atentia pe care o acordam tenului zi de zi se concretizeaza in rezultate pe termen scurt – o piele mai frumoasa si mai curata, cat si pe termen lung – un ten tanar pentru mai mult timp. Rutina cosmetica trebuie sa fie personalizata si recomandata de un estetician.

Guinot si-a confirmat pozitia de lider principal si de necontestat cand vine vorba de produse pentru frumusete, revolutionand ingrijirea faciala prin ionizare cu Hydradermie, un tratament de care femeile, si nu numai, pot beneficia in mii de saloane din lume, printre care si clinica de infrumusetare Michelle by Mihaela Borcea.

Fiind un favorit al clientelor si al saloanelor de frumusete, acest tratament a stabilit si confirmat experienta GUINOT in domeniul ingrijirii profesionale a fetei.

hydradermie-dubla-ionizare1

Aceste tratamente sunt exceptional de eficiente datorita penetrarii in piele a ionilor pozitivi, cu ajutorul microcurentilor. In acest mod, ingredientii activi intra mai repede in piele si transformarea lor in ioni pozitivi le mareste eficacitatea. Clientele pot observa rezultate imediate in urma tratamentului. Astfel, reputatia tratamentului Hydradermie s-a format in cel mai rapid mod posibil, prin viu grai, de la clienta la clienta sau de la salon la salon.

Tratament Hydradermie “Ionizare Dubla”, o inovatie care sporeste eficacitatea tratamentului!

hydradermie-dubla-ionizare2

Acum, GUINOT a creat “Ionizarea Dubla”. Aceasta procedura unica sporeste penetrarea ionilor pozitivi si negativi in piele. Noua abordare ofera posibilitatea ca ingredientii activi cu polaritate negativa, precum acidul hyaluronic, acidul nucleic, vitamina E, vitamina F, vitamina C, acidul salicilic, acizii din fructe si amino acizii sa penetreze in piele mult mai usor si rapid.

Noii electrozi au fost creati special pentru a optimiza precizia tratamentului. Forma lor se potriveste perfect cu muschii faciali.

Tratamentul de “Dubla Ionizare” Hydradermie este precedat de o consultatie care permite terapeutului sa aleaga cel mai potrivit gel serum pentru tratament, in functie de nevoile clientei.

hydradermie-dubla-ionizare3

Exista cate un serum gel special pentru fiecare problema a clientei: Hranitor, Hidratant, Anti-rid, Purifiant, Calmant, Iluminator, Age Logic.

Si exista unele serumuri speciale pentru diferitele zone: serum gel anti-rid pentru ochi si serum gel pentru tratarea gatului si bustului.

hydradermie-dubla-ionizare4

Tratamentul de “Dubla Ionizare” Hydradermie dureaza aproximativ o ora

– Incepe cu aplicarea gelurilor serum pentru Dubla Ionizare, alese cu grija de terapeut dupa o consultatie care determina scopul sedintei.

– Continua cu aplicarea de electricitate statica, in scopul de a revigora tenul, sporindu-i luminozitatea prin favorizarea oxigenarii pielii si prin incurajarea circulatiei subcutanate.

– Apoi se realizeaza un masaj facial relaxant .

– La finalul tratamentului, terapeutul face testul oglinzii iar clienta observa rezultatele finale: trasaturi mai netede si un ten stralucitor.

Cu o procedura mult mai precisa, Tratamentul de “Dubla Ionizare” Hydradermie infrumuseteaza fata, ochii si gatul.

Scrie un comentariu