ADPM Beauty Stiri Interne

Claudia Pavel si-a facut un super cadou de infrumusetare la implinirea a 35 de ani

Scris de Ana Kozma

Claudia Pavel a implinit zilele trecute 35 de ani si a avut parte de o zi aniversara de neuitat. Mai intai, dis-de-dimineata, sora ei, Paula, i-a pregatit un mic dejun de sarbatoare, cu tort, prajituri, aranjamente florale, si i-a decorat camera de zi cu multe baloane colorate si litere de schioapa, CLA 35. Apoi, seara, artista a petrecut alaturi de cele mai bune prietene, intr-un local decorat ca in povesti.

Claudia Pavel si-a facut un super cadou de infrumusetare la implinirea a 35 de ani

Cu o zi inainte de aniversare, solista si-a facut insa un cadou special, ce avea sa o faca sa radieze la propriu la petrecerile de dupa. Claudia Pavel l-a vizitat pe medicul sau estetician, Iancu Morad, pentru a face un tratament de infrumusetare neinvaziv ce i-a imbunatatit considerabil structura tenului. Este vorba de Biolifting, o procedura unica, realizata de Iancu Morad, cu efecte spectaculoase imediate de intinerire si lifting.

Biolifting este o procedura bazata pe prelucrarea sangelui propriu si imbogatirea lui cu o serie de substante hranitoare, specifice organismului.

“Din sangele recoltat si prelucrat, formam doua tipuri de substanta. Prima este un ser activ pe care il reimbogatim cu aminoacizi si acid hialuronic. Cu ajutorul unui aparat ce se numeste Dermapen il intoducem apoi la nivelul mezodermului. Acest ser va oferi pielii elasticitate si fermitate. A doua substanta obtinuta este transformata cu plasma gel. Aceasta este echivalentul acidului hialuronic, insa este 100% naturala, produsa doar din sangele pacientului si este indicata pentru injectarea mai profunda. Avem parte de o intinerire din profunzime in toate stadiile”, declara medicul estetician Iancu Morad.

Interventia a fost realizata la clinica medicului Iancu Morad, Luxury Aesthetics din Bucuresti, acolo unde isi fac tratamente si alte vedete precum Tania Budi, Carmen Negoita, Raluca Badulescu, Andreea Antonescu, Giulia Anghelescu sau Catalin Botezatu.

Cum a scapat Claudia Pavel de cearcane dupa “Ferma”, cu ajutorul medicului Iancu Morad

1 comentariu

Scrie un comentariu