News

Claudia Pavel a devenit mamica! Cantareata a adus pe lume un baietel!

Scris de Christian Stan

Cladia Pavel, cantareata care s-a lansat in trupa Candy si a continuat apoi cariera solo ca si Cream, a parasit Romania in urma cu un an si s-a stabilit in Statele Unite ale Americii. Mai mult, Claudia s-a logodit cu un american si tocmai a anuntat ca a devenit mamica. Cantareata a tinut secret faptul ca este insarcinata.

claudia-pavel-america

Claudia Pavel a disparut din showbiz-ul romanesc de o buna perioada de timp, artista plecand in Statele Unite. In ultima perioada au aparut informatii ca o duce binisor pe meleagurile americane, Claudia reusind sa castige 6000 de dolari pe luna din concerte in diferite localuri.

Acum, artista si-a surprins fanii de pe Facebook cu un anunt surpriza. Claudia a dezvaluit ca a devenit mamica de curand, aceasta aducand pe lume un baietel pe nume Noah. Mai mult, aceasta este logodita cu un american a carui identitate o tine ascunsa de ochii presei.

„Dragii mei, am o veste sa va dau, eu si logodnicul meu va anuntam oficial ca in viata noastra a venit cel mai pretios si minunat dar, pentru care ii multumim lui Dumnezeu, fiul nostru Noah!“, a scris Claudia pe Facebook.

Scrie un comentariu