Stiri Interne

Claudia (ex-Sexxy), insarcinata cu fostul iubit al Ramonei Gabor?

Scris de Alexandru Manea

Claudia Patrascanu, fosta solista din trupa Sexxy, este, se pare, insarcinata. Tatal copilului ar fi actualul ei iubit, Gabi Badalau, nimeni altul decat fostul partener al Ramonei Gabor.

claudia-patrascanu-gabi-badalau

Claudia Patrascanu, bruneta care canta odinioara in trupa Sexxy, si care s-a lansat in urma cu multi ani ca artist solo, este, se pare, insarcinata. Tatal copilului ar fi actualul ei iubit, Gabi Badalau, nimeni altul decat fostul partener al Ramonei Gabor.

„Claudiei i s-a facut rau, zilele trecute, la Antena 2. Avea filmari si treaba, dar cand a anuntat ca ii este rau, totul a fost intrerupt si chemata Salvarea. Medicii au consultat-o, i s-au facut unele analize pe loc si asa s-a descoperit ca este insarcinata. Nu se astepta nici ea, nici Gabi Badalau la una ca asta.

ramona-gabor-gabi-badalau1

Locuiesc de ceva vreme impreuna. Ulterior, ea si-a repetat analizele si rezultatul a fost identic. Partea buna este ca Gabi Badalau chiar isi dorea un copil si tot spunea, in ultimul timp, ca a venit vremea sa se gandesca la mostenitori. Iata ca incep sa apara!”, a declarat un apropiat al cuplului pentru WOWbiz.ro.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu