News

O romanca a devenit unul din cei mai buni DJ ai lumii – VIDEO

Scris de Sorin Dutoiu

O romanca se numara printre cei mai buni 100 DJ din lume. Claudia Cazacu ocupa pozitia 93 in Top 100 realizat de revista britanica DJ Magazine.

Daca Inna se bucura de succes la nivel european in ce priveste muzica dance, o DJ-ita originara din Romania este printre cei mai buni DJi ai anului.

Este vorba de Claudia Cazacu, cea care a fost pozitionata de revista britanica DJ Magazine pe locul 93 in clasament. Pe primele trei locuri se afla Armin Van Buuren, David Guetta si Tiesto.

Claudia Cazacu va veni in Romania pe 17 decembrie pentru a mixa intr-un club bucurestean. Intentia este sa isi promoveze primul ei album, “Haute Couture”.

Conform EVZ, Claudia este descrisa de britanici ca o perfectionista care traieste pentru muzica. Cea mai mare multumire in ceea ce priveste „meseria” sa este ca „traieste facand ceea ce-si doreste”.

Claudia s-a lansat in urma cu patru ani si intre timp si-a deschis propria casa de discuri. In paralel, produce o emisiune la radio. Claudia a colaborat de-a lungul timpului cu Paul Van Dyk si cu Sandern Van Doorn.

Despre autor

Sorin Dutoiu

Scrie un comentariu