Evenimente News Stiri externe

Clanul Kardashian a descins la Cannes! Iata cum a fost la petrecerea De Grisogono!

Scris de Christian Stan

Kim Kardashian a fost invitata de onoare a petrecerii pe care brandului de bijuterii De Grisogono a organizat-o la Cannes seara trecuta. Kim nu a venit singura la petrecere, ci insotita de mama ei Kris Jenner.

kris jenner kim kardashian

Petrecerile ce se desfasoara in timpul Festivalului de Film de la Cannes atrag lume pestrita, multe dintre vedetele prezente pe Croazeta neavand nimic a face cu lumea filmului. Astfel se face ca la petrecerea organizata de brandului de bijuterii De Grisogno invitata de onoare a fost Kim Kardashian, care tocmai ce a aterizat pe Coasta Frantei cu cateva ore inainte de eveniment, dupa un zbor de 8 ore de la New York.

kim kardashian

kris jenner

Kim Kardashian nu a fost singura la petrecere si a fost insotita de mama ei, Kris Jenner, care se afla deja de cateva zile bune la Cannes, alaturi de ginerele ei Scott Disick.

kim-fawaz

paris hilton

bella hadid

robert de niro

La petrecerea organizata de Fawaz Grousi, proprietarul brandului De Grisogono, au mai participat modelul Bella Hadid. Nu a lipsit nici fosta prietena buna a lui Kim, Paris Hilton, iar Robert de Niro si Grace Hightower au punctat o aparitie eleganta.

Scrie un comentariu