Uncategorized

Ciucu, Oana Roman si Bianca isi vand apartamentele si se muta la casa cu curte

Scris de Alexandru Manea

Din ce in ce mai multe vedete renunta la apartamentele din Bucuresti pentru a se muta in case mai spatioase, pe pamant, de cele mai multe ori in afara capitalei. Alexandru Ciucu, Oana Roman si Bianca Dragusanu sunt cele mai recente exemple.

ciucu-bianca-oana-roman-apartament

O casa spatioasa, cu curte, este, probabil, visul fiecaruia dintre noi. Inclusiv al vedetelor din showbiz. O parte din acestea chiar reusesc sa isi indeplineasca dorintele.

Alexandru Ciucu si Alina Sorescu au locuit pana de curand intr-un apartament cochet de pe Calea Floreasca. Odata cu venirea pe lume a fetitei lor, Elena Carolina, cei doi soti au decis sa se mute intr-o casa mai spatioasa.

Au inceput deja constructia la o vila situata in Pipera. Dar, pentru ca lucrarile vor mai dura cel putin un an, cei doi locuiesc acum provizoriu intr-o casa, tot in Pipera.

oana-roman-familie

oana-roman-apartament-vanzare-2

oana-roman-apartament-vanzare-4

Oana Roman a decis zilele trecute sa isi vanda apartamentul de trei camere in care a locuit in ultimii ani. La fel ca si sotii Ciucu, motivul este ca isi doreste mai mult spatiu pentru familia ei, sotul Marius si fetita Maria Isabela. Odata ce va reusi sa vanda apartamentul, va cumpara o casa cu curte, probabil in afara Bucurestiului.

apartament-bianca-dragusanu

Aici locuieste in prezent Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu se alatura, mai nou, celor care vor un „upgrade” imobiliar si a decis sa isi vanda apartamentul din zona Tei pe care cere 140.000 de euro.

Conform Click, apartamentul se da partial mobilat. Cu banii primiti, Bianca isi dorese sa cumpere o casa la rosu in Pipera, care, probabil, va costa in jurul a 250.000 de euro.

Scrie un comentariu