Cinenews

Cine va fi urmatorul James Bond

Scris de Alexandru Manea

Urmatorul film din franciza James Bond va fi regizat de Barbara Broccoli, aceasta urmand sa schimbe o mare parte din modul in care este produs acest film. Rolul principal nu va mai fi interpretat de Daniel Craig, iar la Hollywood au aparut deja pariuri despre ce actori ar avea sanse sa joace in celebrul film.

james-bond-2017

Urmatorul film din seria James Bond va avea o alta echipa de productie. Barbara Broccoli, fiica lui Albert Broccoli, cel care detine franciza James Bond, va face toate jocurile pentru ca urmatoarea pelicula sa se bucure de mare succes.

Barbara-Broccoli

Dupa ce precedentele Skyfall si Spectre au dezamagit la capitolul incasari, iar Daniel Craig nu a fost simpatizat de public, Barbara va schimba tot ce scartaie in dorinta ca urmatorul proiect sa dea adevarata lovitura.

barbara-broccoli-daniel-craig

La Hollywood sau Londra au aparut deja zonuri, chiar si pariuri, ca urmatorul James Bond ar fi interpretat de Idris Elba, Tom Hiddleston, Tom Hardy, Gillian Anderson ori Jamie Bell.

Acestia sunt favoritii publicului, insa decizia finala sta in mainile Barbarei. Aceasta nu va tine cont doar de dorinta publicului, ci va analiza foarte bine situatia pentru ca urmatorul James Bond sa fie credibil, charismatic si foarte bun actor.

Scrie un comentariu