Stiri Interne

Cine sunt artistii care concureaza la The Four – Cei 4 (Antena 1)

Scris de Alexandru Manea

Antonia, Feli, Carla’s Dreams si Cheloo vor juriza concurentii care participa la noul show muzical de talente, The Four – Cei 4, de la Antena 1. Iata ce artisti concureaza.

Cine sunt artistii care concureaza la The Four – Cei 4 (Antena 1)

Noul show muzical de talente, The Four – Cei 4, va avea premiera la Antena 1 in aceasta sambata, de la ora 20.00. Show-ul va avea patru jurati, Antonia, Feli, Carla’s Dreams si Cheloo.

In fata acestora se vor prezenta ca si concurenti Nicoleta Nuca, Anastasia Sandu, Dragos Udila si Angelo Simonica, ei fiind deja alesi de jurat ca finalisti. Ei trebuie sa dovedeasca, inca de la inceput, ca merita sa fi fost alesi si sa se perfectioneze pe parcurs.

Nicoleta Nuca s-a remarcat in urma cu cativa ani participand la X Factor.

Anastasia Sandu a studiat canto si pianul, si a lansat, alaturi de Vanotek, piesa “E nebunie”, precum si ”Te iert” sau featuring-ul cu Doc Slim, ”Hands in the Air”.

Dragos Udila (UDDI) a participat la X Factor, a lucrat cu Randi,  What’s Up, Delia si Mike Angello.

Angelo Simonica canta la chitara, tobe, bass si pian si compune muzica. A avut colaborare cu Nicole Cherry pentru piesa “Esti gata baby” .

Acestia, odata ce ocupa scaunele juriului, vor asista la aparitia concurentilor anonimi, denumiti, challengeri, care, in functie de talentul si potentialul lor, vor avea sanse sa ii inlocuiasca, daca membrii juriului ii vor vota laolalta si vor ajunge la duel cu acestia

Cum vor juriza Antonia, Feli, Carla’s Dreams si Cheloo la The Four – Cei 4 (Antena 1)

Scrie un comentariu