Stiri externe

Cine primeste banii lui George Michael? Iubitul cantaretului a fost exclus din testament!

Scris de Iancu Iulia

Iubitul lui George Michael a rabufnit dupa ce a aflat ca nu a fost inclus in testamentul cantaretului si ca nu se va alege cu nimic. Fadi Fawaz a postat mai multe mesaje pline de furie pe internet.

 „George, te urasc!” acesta a fost mesajul postat de Fadi Fawaz dupa ce a si-a dat seama ca nu a fost inclus in testament si ca nu va primi nicio mostenire de pe urma lui George Michael. El a postat mai multe mesaje de genul astazi in mediul online.

Imediat dupa ce a spus ca il uraste pe Michael, Fadi a mai scris ca artistul s-a sinucis si a fost foarte dur in comentarii.

„Cum as putea fi dezamagit de un om care si-a pus capat singur zilelor? Daca cineva este capabil de astfel de gesturi, va face si mai mult rau altora.”

Publicatia The Sun a vazut mai multe email-uri in care Fadi spune ca „George a avut nevoie de cinci incercari ca se se sinucida.”

Fadi a continuat sa isi verse furia prin intermediul postarilor de pe internet si a mai lansat un msaj criptic: „Puterea ta mi-a demonstrat ca esti capabil sa nu faci un oras intreg sa reactioneze la zgomotul puternic, la ore ciudate. Puterea ta mi-a demonstat ca poti sa transformi familia, prietenii si strainii in mincinosi, in lasi. Ii faci sa devina aproape inumani, dar nu esti capabil sa le mentii bunatatea si iubirea.”

„Abia astept sa iti demonstrez asta! Cu toata ura!” – a completat Fadi Fawaz

Cu cateva zile in urma, Fadi a declarat ca mail-ul sau a fost virusat, insa fanii lui George cred ca in spatele acestor postari se afla chiar el.

Saptamana trecuta, varul lui George Michael, Andros Georgiou i-a dezvaluit lui Fadi ca nu s-a ales cu nimic in urma testamentului lasat de artist.

In schimb, banii sai au fost impartiti surorilor, staff-ului si organizatiilor caritabile. Nici fostul iubit, Kennt Goss nu a avut acces la bunurile lui George Michael.

Varul lui George a mai spus ca Fadi contesta excluderea sa din testament si ca va ajunge la tribunal. „Fadi ameninta ca va merge pana la Inalta Curte, dar cred ca se va ajunge la o intelegere. I s-au oferit 500.000 de lire sterline, dar cred ca va fi nevoie de cateva milioane ca sa scape de el.”

Andros Georgiou a mai declarat ca autoritatile care se ocupa de impartirea bunurilor lui George au contactat persoanele care vor primi o parte.

Se pare ca pe lista apar si femeile care au avut grija de casele lui din North London si din Goring, Oxfordshire, unde a fost gasit fara suflare in ziua de Craciun a anului 2016.

„Oamenii care au lucrat pentru George si i-au fost loiali vor primi sume modeste. ” – a precizat varul cantaretului

Scrie un comentariu