Stiri Interne

Cine o înlocuiește pe Iulia Vântur la Ferma Vedetelor?

Scris de Alexandru Manea

Sunt șanse mari ca Iulia Vântur să nu mai semneze cu Pro TV pentru a prezenta un nou sezon al reality show-ului Ferma Vedetelor. Iată cine se află pe banca de rezervă pentru a o înlocui.

Cine o înlocuiește pe Iulia Vântur la Ferma Vedetelor?

Iulia Vântur este așteptată de public și de reprezentanții Pro TV pentru a prezenta noul sezon Ferma Vedetelor. Este însă neclară colaborarea acesteia cu postul TV.

Dacă zilele trecute se zvonea că românca ar veni din India pentru a filma, timp de două luni, în România, acum aflăm că sunt șanse mici ca acest lucru să se întâmple. Iulia ar fi prea ocupată cu proiectele profesionale din India și din Emiratele Arabe Unite pentru a-și permite sp se rupă complet preț de două luni și a veni în România.

Reprezentanții Pro TV au luat în calcul o variantă de rezervă, se pare. Conform Click, cea care ar putea prezenta noul sezon al emisiunii Ferma Vedetelor ar fi Nicole Stănesse, cea care a mai prezentat emisiuni la TVR și Bake Off România la Pro TV.

Paste fericit va doresc tuturor si sa aveti oamenii dragi langa voi. E cel mai important lucru! Va spun asta pt ca anul acesta s-a intamplat ca toti oamenii dragi mie sa fie in diferite colturi ale lumii. Noaptea de inviere m-a prins in avion, cale lunga, din US spre Dubai, unde speram sa-mi intalnesc parintii. Din cauza unor probleme „tehnice” nu au putut ajunge la mine insa dragostea lor e mereu cu mine. Noroc ca exista face time, noroc ca am prieteni, noroc ca prietena mea din copilarie, Lili, a facut eforturi incredibile si ne-am vazut in aeroport. Chiar daca nu suntem impreuna, ma simt binecuvantata ca am astfel de oameni in viata mea. Hristos a Inviat! Sa ne bucuram pentru tot ce avem, sa pretuim ce ne-a fost daruit, sa investim in ce ne dorim si sa iubim! #happyeaster #travelling #ontheway #life #family #friends #love #care #away #work #

A post shared by Iulia Vantur Official Account (@vanturiulia) on


Anul acesta show-ul Ferma Vedetelor urmează să se filmeze undeva lângă Sibiu, iar printre vedetele participante se află DJ Wanda, Patrizia Paglieri și Aneta Stan.

Scrie un comentariu