Stiri Interne

Cine o imbraca pe Elena Udrea

Scris de Alexandru Manea

Elena Udrea a purtat la Satu Mare, unde a fost prezenta la sarbatoarea „Sambra Oilor”, un sacou realizat de fosta Miss World Romania 2003, Filomena Chifor. Aceasta spera ca cea mai celebra femeie din politica romaneasca sa ii poarte, in viitorul apropiat, si una din rochiile tip sirena pe care le-a realizat.

elena-udrea-haine

Elena Udrea si-a facut aparitia ieri, la Satul Mare, la sarbatoarea „Sambra Oilor”, purtand un sacou alb ce avea atasata o floare verde pe rever. Totul, in conformitate cu sigla partidului PMP pe care il reprezinta.

Sacoul nu apartine unui brand international de lux, ci a fost creat de fosta Miss World Romania 2003, Filomena Chifor. Aceasta s-a aratat extrem de bucuroasa ca Elena Udrea a ajuns sa ii poarte creatiile si spera ca, in viitorul apropiat, sa ii poarte si una din rochiile de tip sirena pe care le-a creat.

elena-udrea-sacou

„Este vorba despre un sacoas alb si am incercat sa imit marul verde, care este simbolul partidului, printr-o floricica verde pe care am aplicat-o pe reverul sacoului. Deci, acest sacou a fost facut special pentru a promova ideea marului PMP. Doamna Udrea a fost foarte incantata. I-am oferit sacoul cadou si a spus ca o sa il poarte si cu alte ocazii.

filomena-chifor-elena-udrea

Am o rochita pregatita special pentru doamna Udrea si astept un eveniment sa vedem cum ii va veni. Rochita este tip sirena, din catifea neagra cu danteluta neagra, aplicata manual in partea de sus. Sunt sigura ca i-ar veni de minune”, a declarat Filomena Chifor pentru ziarulring.ro.

Scrie un comentariu