Stiri Interne

Cine o coafeaza pe Carmen Iohannis

Scris de Alexandru Manea

Prima Doamna a Romaniei este o femeie care se respecta si isi doreste sa aiba aparitii impecabile atunci cand participa la vizitele oficiale. Daca la capitolul vestimentatii alege haine de la Alexandru Ciucu, Stephan Pelger sau Eli Laslean, iata cine o coafeaza pe Carmen Iohannis.

Carmen-Iohannis-coafat

Carmen Iohannis are grija ca aparitiile sale publice sa fie impecabile. Atat din punctul de vedere al vestimentatiei, cat si al coafurii.

Prima Doamna a Romaniei alege rochii sau deux-piece-uri realizate de Alexandru Ciucu, Stephan Pelger sau Eli Laslean, insa, la capitolul coafura, alege serviciile a doi hairstylisti.

Cand se afla in Sibiu si nu participa la vizitele oficiale de peste hotare, sotia presedintelui este coafata de Lucian Zoltan, un hairstylist de 33 de ani care are un salon in Sibiu.

lucian-zsoltan

Acesta a declarat pentru Click faptul ca Prima Doamna este o persoana amabila si ca nu are pretentii exagerate, acceptand ca in salon sa fie prezenti si alti clienti atunci cand este coafata.

laurent-tourette-cel- mai-bun-hairstylist-din-romania

La Bucuresti, insa, Carmen Iohannis prefera sa fie coafata de Laurent Tourette, cunoscutul hairstylist francez care activeaza pe piata romaneasca de mai bine de 15 ani. Tourette este cel care a colaborat cu Catalin Botezatu pentru cele mai multe proiecte fashion din aceasta perioada.

Scrie un comentariu