Stiri externe

Cine joacă în noul Gossip Girl. Au inceput filmările!

Scris de Ana Kozma

Noul Gossip Girl este din ce în ce mai aproape de momentul lansării, iar fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă cum va arăta continuarea serialului ce a făcut furori. Au început deja filmările pentru seria de 10 episoade ce urmează a fi lansată pe HBO Max.

Cine joacă în noul Gossip Girl. Au inceput filmările!

Veste bună pentru fanii Gossip Girl! Au început filmările pentru continuarea îndrăgitului serial. Aflăm cu bucurie faptul că vocea lui Gossip Girl va rămâne neschimbată.

Mai exact, Kristen Bell a acceptat să fie narator al poveștii în noul serial.

Povestea din noul Gossip Girl

La 8 ani după închiderea site-ului inițial, o nouă generație de adolescenți privilegiați din New York vor face cunoștință cu Gossip Girl. Noul serial va arăta cât de mult s-a schimbat atât social media, cât și New York-ul în sine, în ultimii ani. De la terminarea serialului și până în prezent.

Se va lansa anul viitor, iar filmările au început deja

Filmările au debutat pe data de 2 noiembrie la New York. Primele două episoade vor fi regizate de Karena Evans, iar serialul urmează a fi lansat pe HBO Max în anul 2021. Nu se știu încă detalii despre data exactă a lansării.

Noul Gossip Girl, Noua Serena Van Der Woodsen

Emily Alyn Lind va juca rolul principal în noul Gossip Girl. Ea îi va da viață lui Audrey, despre care toata lumea spune că va fi noua Serena van der Woodsen.
Emily Alyn Lind a mai jucat până acum în producții precum Revenge, Code Black, Days Of Our Lives sau All My Children.

Restul distribuției

Cât despre restul distribuției, deocamdată nu există informații oficiale. Presa internațională scrie însă că aceasta va include nume precum:

Whitney Peak (Chilling Adventures of Sabrina)

Eli Brown (Pretty Little Liars: The Perfectionists)

Johnathan Fernandez (Bring It On)

Jason Gotay (Lethal Weapon)

Thomas Doherty (Descendants)

Zion Moreno (Claws)

Adam Chanler-Berat (Amélie)

Tavi Gevinson (The Twilight Zone)

Actorii vechi în noul Gossip Girl?

Nu se știe încă dacă, în afară de Kristen Bell, vreunul dintre actorii din serialul original își vor face apariția în acest reboot.

Cum va arata noul serial Gossip Girl

Scrie un comentariu