Stiri Interne

Cine ii inlocuieste pe Razvan si Dani la X Factor

Scris de Alexandru Manea

Razvan Simion si Dani Otil nu mai sunt prezentatorii show-ului X Factor. Iata cine le-a locul in programul transmis de Antena 1.

Cine ii inlocuieste pe Razvan si Dani la X Factor

Noul sezon al show-ului X Factor nu va mai fi prezentat de Razvan Simion si Dani Otil. Cei doi incheie colaborarea cu celebra productie, iar locul lor va fi ocupat in continuare de un actor celebru. Este vorba de Mihai Bendeac, cel care colaboreaza in paralel si cu alte productii importante de la Antena 1. 

“Mihai Bendeac are o mare experienta in televiziune si este un tip extrem de spontan. A fost primul pe lista atunci cand s-a discutat despre noul prezentator «X Factor». Producatorii au fost de acord imediat, pentru ca are si o chimie cu juratii, fiind foarte bun prieten cu Delia si cu solistul cu masca, de la Carla ‘s Dreams.

Iar cu stefan Banica este coleg si prieten la Teatrul de Comedie, unde apar in cateva piese impreuna. Bendeac este gata sa plece in tara, pentru preslectiile pentru noul sezon si pentru noile auditii de la Antena 1“, a declarat o sursa pentru Click. 

Mihai Bendeac sufera de depresie. Ce spune despre religie

Scrie un comentariu