Stiri externe

Cine i-a furat inima lui Usain Bolt, cel mai rapid om din lume?

Iubita lui Usain Bolt, modelul Kasi Bennett, a facut recent furori pe internet, atunci cand a impartasit fanilor o fotografie de la Carnavalul din Jamaica. Cea care i-a furat inima celui mai rapid om din lume, s-a pozat intr-un costum de baie minuscul, avand o pereche de aripi uriase.

Dupa ce au vazut fotografia, internautii au spus despre Kasi Bennett, iubita lui Usain Bolt, ca ar putea fi chiar model pentru Victoria’s Secret. Kasi are 28 de ani si este originara din Jamaica, la fel ca si Bolt. Cei doi sunt impreuna de cinci ani, insa si-au tinut relatia departe de ochii curiosilor. Mult timp, Usain nici macar nu i-a divulgat numele iubitei sale, spunand doar ca se iubeste cu “o fata din Jamaica”.

A post shared by Kasi J. Bennett (@kasi.b) on

Cum a ajuns Usain Bolt, „cel mai rapid om din lume”, sa castige 20 de milioane de dolari pe an!

In timpul vacantei de vis din Thailanda, de la sfarsitul anului trecut, Bolt si Kasi au parut mai indragostiti ca oricand. Apropiatii lor au vorbit chiar de o eventuala casatorie. Frumosul cuplu a petrecut alaturi de prieteni pe un yacht de lux, dar si-au incantat fanii si cu instantanee romantice.

📸 The one and only @nikoiwill

A post shared by Kasi J. Bennett (@kasi.b) on

📸 my photographer 😍@usainbolt

A post shared by Kasi J. Bennett (@kasi.b) on

Despre autor

Amarandei Nicoleta

Scrie un comentariu