Stiri Interne Video

Cine face legea in muzica romaneasca

Scris de Administrator

De la Marius Moga si gasca DeMoga Music pana la Smiley si HaHaHa Production ori echipa Global Records, responsabila pentru uriasul succes al Innei, iata cine face legea in muzica romaneasca!

muzica-romaneasca

Cine face legea in muzica romaneasca? Ei bine, majoritatea hiturilor care se aud pe toate posturile de radio la momentul actual sun semnate fie DeMoga Music, fie HaHaHa Production, Kazibo Music sau Global Records.

marius-moga-demoga

DeMoga Music

Marius Moga este unul dintre cei mai de succes compozitori si producatori muzicali din Romania. Pa langa faptul ca lucreaza cu marii artisti ai Romaniei, Moga a compus chiar si pentru celebra trupa Maroon 5!

Artisti cu care lucreaza: What’s Up, Liviu Teodorescu, Robert Toma, Adda, Andra, Amna

smiley-hahaha

HaHaHa Production

Smiley si-a vazut implinit visul de a avea un studio atunci cand a pus bazele HaHaHa Production. Avand alaturi o echipa de exceptie, sub umbrela proiectului sau de suflet s-au nascut o multime de hituri nr. 1!

Artisti cu care lucreaza: Alex Velea, Cabron, DOC, Don Baxter, Dorian, Feli, Jazzy Jo, Mihai Ristea, Peter Pop, Radio Killer, Silviu Pasca, Smiley, Sore, Speak

kazibo

Kazibo Music

Unul dintre cele mai cautate studiouri de productie muzicala din Romania este, la ora actuala, Kazibo Music. Alex Pelein si Ovidiu Baciu (Naguale) au reusit sa atraga atentia industriei muzicale prin productii ce se bucura de un real succes pe radiourile comerciale.

Artisti cu care lucreaza: Delia, Holograf, Elena Gheorghe

global-records

Global Records

Global Records este casa de productie responsabila de lansarea si succesul fulminant al Innei, fiind fondata in anul 2008 de Stefan Lucian.

Artisti cu care lucreaza: Inna, Antonia, Sasha Lopez, Nicoleta Nuca, Carla’s Dreams, Mira, Lori, The Marker, The Farmers, Lucia

Scrie un comentariu