Stiri Interne

Cine este tatăl copilului Ramonei Bădescu

Scris de Ana Kozma

În toamna anului 2019, Ramona Bădescu a devenit pentru prima oară mămică. A fost extrem de discretă în ceea ce privește viața ei privată, astfel că până acum nimeni nu a știut cine este bărbatul căruia vedeta i-a dăruit un copil. Iată cine este tatăl copilului Ramonei Bădescu.

Cine este tatăl copilului Ramonei Bădescu

A fost până acum extrem de discretă cu viața ei privată și a preferat să îl țină departe de ochii curioșilor pe bărbatul căruia, în 2019, i-a dăruit un copil. Iată însă că Ramona Bădescu a dezvăluit în sfârșit cine este tatăl copilului. S-a întâmplat ieri, în emisiunea pe care Cristi Brancu o are la Prima TV.

Fabio Cali este numele bărbatului care o face fericită pe Ramona Bădescu deja de mai bine de trei ani. Are 53 de ani, este bancher sicilian și îi aduce vedetei dragostea, echilibrul și fericirea pe care și le-a dorit întotdeauna.

Relația lor a devenit cu adevărat completă în toamna lui 2019, atunci când a venit pe lume copilul lor: Ignazio.

„Fiul meu e bucățică ruptă din tatăl luni. De la mine a luat rotunjimea feței, dar ochii, fruntea și structura corpului sunt de la tatăl lui. Atunci când îl țin în brațe, am impresia că îl țin în brațe pe tatăl lui când era bebeluș. Ignazio mă ține în formă, nu mai merg la sală, fac sport cu el în parc când îl plimb cu căruciorul și când iesim la plimbare”, a declarat Ramona Bădescu pentru Click.ro.

Ce face Ramona Badescu izolata in casa de o luna si jumatate cu copilul

Scrie un comentariu