Stiri externe

Cine este soțul celebrei Kamara Harris, vectorul de imagine al lui Joe Biden la alegeri

Scris de Ana Kozma

Deja toată lumea o cunoaște pe Kamala Harris, propunerea lui Joe Biden pentru funcția de Vicepreședinte al Statelor Unite. Dar iată cine este soțul acesteia!

Cine este soțul celebrei Kamara Harris, vectorul de imagine al lui Joe Biden la alegeri

Kamala Harris a fost aleasă de Joe Biden pentru funcția de Vicepreședinte al SUA dacă democrații vor câștiga alegerile de luna viitoare. Mulți o descriu drept vectorul de imagine al lui Joe Biden în campania electorală. Dar cine este Douglas Emhoff, soțul celebrei Kamala Harris?

Emhoff și-a arătat bucuria pe Twitter atunci când Biden a nominalizat-o pe soția sa pentru funcția de Vicepreședinte. „America, hai să facem asta!”, a scris el în dreptul unei imagini cu Biden și Harris.

Este avocat

Emhoff este partener la firma de avocatură DLA Piper. Reprezintă marile corporații și oameni de afaceri în litigii legate de afaceri, imobiliare și proprietate intelectuală.

S-au cunoscut la o întâlnire pe nevăzute

Potrivit The Hollywood Reporter, Kamala Harris și Douglas Emhoff s-au cunoscut la o întâlnire pe nevăzute. Întâlnire aranjată de prietena lor comună, Chrisette Hudlin, consultant PR. Un an mai târziu, s-au căsătorit.

El are doi copii dintr-o căsătorie anterioară

Cole și Ella Emhoff sunt copiii lui Douglas dintr-o căsătorie anterioară.

Au însă o relație extrem de bună cu Kamala Harris, căreia se pare că i se adresează cu apelativul „Momala”.

De ce s-a îmbrăcat Kamala Harris în acest costum la Convenția Democraților

Scrie un comentariu