Stiri externe

Cine este primul model transgender Ingeras Victoria’s Secret

Scris de Ana Kozma

Victoria’s Secret si-a marit echipa de Ingerasi cu un nou supemodel. Vestea este cu atat mai de senzatie intrucat Valentina Sampaio este primul model transgender care lucreaza pentru celebrul brand de lenjerie intima.

Cine este primul model transgender Ingeras Victoria’s Secret

Echipa de Ingerasi Victoria’s Secret s-a marit. Si nu oricum, ci cu primul model transgender care a defilat vreodata pentru celebrul brand international de lenjerie intima.

Modelul de origine braziliana Valentina Sampaio a luat parte la sedinta foto menita sa promoveze noua colectie Victoria’s Secret, intutulata simplu Pink.

De-a lungul anilor, au existat o multime de controverse in jurul brand-ului Victoria’s Secret. Intr-un interviu acordat revistei Vogue, fostul director de marketing al Victoria’s Secret a declarat public ca nici manechinele plus size, dar nici modelele trasgender, nu au ce cauta in echipa de Ingerasi.

Natalie Westling, modelul care devine transgender. Se numeste acum Nathan!

Iata ca dupa demiterea lui, lucrurile s-au schimbat, iar Victoria’s Secret angajeaza pentru prima oara un manechin transgender.

Primul Playmate transgender care apare în Playboy

Valentina Sampaio este primul model transgeder care a aparut pe coperta revistei Vogue Paris (2017), dar si primul manechin de acest gen care a pozat pentru celebrul brand L’Oreal Paris (2016).

Scrie un comentariu