Stiri externe

Cine este noul iubit al lui Kylie Minogue?

Scris de Iancu Iulia

Kylie Minogue traieste o iubire ca-n povesti alaturi de noul barbat din viata ei, Paul Solomons. Insa pana sa ajunga din nou la iubire, Kylie a trecut prin despartirea extrem de dureroasa de fostul sau iubit Joshua Sasse.

Acum, artista traieste clipe magice si pasionale alaturi de noul iubit Paul Solomons.

Kaylie Minogue a marturisit in cadrul unui interviu ca nu se astepta sa mai intalneasca dragostea adevarata, dupa ce s-a despartit de Joshua Sasse.

Pe masura ce iubirea lor, de doar sase luni infloreste, Kylie spune despre noua relatie ca este fabuloasa si minunata.

“Totul merge perfect. Este fabulos. Chiar atunci cand te intrebi daca vei ava parte si tu de iubire, atunci se va intampla. M-a surprins foarte tare.” – a declarat Kylie

Paul este directorul de creatie al revistei GQ din Marea Britanie, inca din 2001. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni in luna februarie, iar in aprilie au confirmat faptul ca formau un cuplu.

Kylie a avut nevoie de un an si jumatate ca sa treaca peste despartirea de Joshua, iar relatiile anterioare au fost mereu mediatizate. In perioada in care se intalnea cu Jason Donovan sau cu Michael Hutchence, mereu tinea prima pagina a ziarelor.

Nu de mult, artista ca urcat pe scena din Hyde Park alaturi de fostul iubit Jason Donovan.

In timpul show-ului, Kylie a dezvaluit cum ea si Jason s-au renuit pe scena.

“Nu a fost planuit deloc. Cu o zi inaintea specacolului, sa intamplat ca Jason sa imi dea un mesaj in care sa ma salute. Atunci, eu i-am scris ca am a doua zi un concert in Hyde Park si l-am intrebat daca vrea sa vina. Atat de simplu a fost”.

A doua zi, fostul iubit i-a confirmate prezenta, iar spectacolul a fost unul de colectie.

Despre autor

Iancu Iulia

Scrie un comentariu