Stiri externe

Cine este noua iubita a lui Ben Affleck? Au fost surprinsi in vacanta in Cuba!

Scris de Ana Kozma

Ben Aflleck are o noua iubita, alaturi de care a fost surprins recent in ipostaze tandre. Nu oriunde, ci intr-o vacanta pe care o petrec in Cuba! Iata cine este misterioasa femeie!

Cine este noua iubita a lui Ben Affleck? Au fost surprinsi in vacanta in Cuba!

Ben Affleck si Ana de Armas formeaza un cuplu. Relatia a fost confirmata printr-un sarut pasional pe care cei doi l-au impartit recent, in Cuba. Fostul sot al lui Jennifer Garner si noua sa iubita au petrecut o vacanta romantica in exotica Havana.

Ben Affleck si Ana de Armas s-au apropiat pe timpul filmarilor la pelicula Deep Water. Surse din apropierea lor confirma ca cei doi formeaza un cuplu.

Joi, Affleck si noua iubita au fost surprinsi luand cina serile trecute, la un restaurant din Havana. De asemenea, s-au plimbat prin pitorescul oras, bucurandu-se din plin unul de compania celuilalt.

Benn Affleck este fostul sot al lui Jennifer Garner, actrita cu care are de altfel si 3 copii. Ana de Armas este un star in devenire. Frumoasa actrita are 31 de ani si in curand va putea fi vazuta in pelicula Blonde. Acolo, joaca rolul emblematicei Marilyn Monroe.

De asemenea, este noua Bond Girl, din filmul No Time To Die. Premiera filmului a fost amanata pana in noiembrie din cauza epidemiei de Coronavirus.

 

View this post on Instagram

 

Pinewood Studios turned into Cuba, and Paloma met James Bond. #notimetodie

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) on

Ben Affleck, internat in clinica de dezalcoolizare de fosta nevasta  

Scrie un comentariu