Stiri externe

Cine este noua iubită a lui Harry Styles?

Scris de Ana Kozma

Harry Styles are o nouă iubită la început de 2021. Nu s-a îndrăgostit de vreo fată oarecare, ci de o celebră actriță de la Hollywood, cu 10 ani mai mare decât el. Iată despre cine este vorba.

Cine este noua iubită a lui Harry Styles?

Harry Styles are o nouă iubită cu care nu se teme să se afișeze public. Tânărul artist și actrița Olivia Wilde formează un cuplu. Cel doi au participat weekend-ul trecut la nunta agentului lui Harry Styles, eveniment desfășurat în Montecito.

Apoi, o zi mai târziu, au petrecut o zi relaxată în compania unor amici. Harry Styles (26 de ani) și Olivia Wilde (36 de ani) nu au făcut rabat de la gesturi tandre. Asta în ciuda internauților care nu privesc cu ochi buni relația lor.

Harry joacă rolul principal în filmul „Don’t Worry Darling”, pe care Olivia Wilde îl regizează. Aceasta din urmă s-a despărțit anul trecut de logodnicul ei, Jason Sudeikis, după o relație de mai bine de 8 ani. De atunci, nu s-a mai afișat public cu niciun alt bărbat, până la Harry Styles.

Fanii One Direction au acuzat-o online pe Olivia Wilde că l-a „furat” pe Harry Styles. Alții, pe de altă parte, le susțin povestea de iubire.

Harry Styles, în haine de femeie pe coperta Vogue! Primul bărbat care a pozat vreodată pentru coperta revistei!

Scrie un comentariu