Stiri Interne

Cine este noua iubita a lui Adrian Mutu

Scris de Alexandru Manea

Noua iubita a lui Adrian, Mutu, Sandra Bachici, a fost numita, in anul 2010, Miss Romania si, conform informatiilor din presa, cand a inceput sa se intalneasca cu fostul „Briliant”, era logodita cu un alt fotbalist din Romania. Iata povestea.

sandra-noua-iubita-adrian-mutu

Adrian Mutu s-a despartit de sotia lui Consuelo Mutu, se pare, anul trecut. Separarea a fost recunoscuta abia recent cand au si aparut informatii despre noua lui idila.

Fostul „Briliant” se iubeste in prezent cu Sandra Bachici, cea care a castigat in anul 2010 titlul Miss Romania. Tanara, originara din Timisoara, a fost logodita cu fotbalistul Laszlo Sepsi si urma sa se casatoreascacu acesta in aceasta vara.

laszlo-sepsi-si-sandra-vachici

Intamplarea a facut ca, la inceputul acestui an, dupa ce a primit inelul de logodna cu diamanete, si in timp ce iubitul ei se afla in cantonament in Turcia, Sandra sa fie sunata de Adrian Mutu si sa se intalneasca ulterior cu acesta.

sandra_bachici-iubita-adrian-mutu sandra_bachici-iubita-mutu -muza bote

Conform surselor citate de Click, cand Sepsi s-a intors din cantonament, Sandra i-ar fi spus ca vrea sa rupa logodna fara sa ii ofere prea multe explicatii. Cei doi si-au spus astfel adio dupa patru ani de relatie si cu putin timp inaintea nuntii din aceasta vara.

Scrie un comentariu