Stiri externe

Cine este Kamala Harris, posibilul viitor Vice-Președinte al Americii?

Scris de Ana Kozma

Joe Biden a anunțat seara trecută că va candida în tandem cu senatoarea Kamala Harris la alegerile prezidențiale din SUA, propunând-o pe aceasta pentru funcția de Vice-Președinte.

Cine este Kamala Harris, posibilul viitor Vice-Președinte al Americii?

Joe Biden este candidat al Partidului Democrat pentru funcția de viitor Președinte al SUA. Seara trecută, el a anunțat că va candida în tandem cu senatoarea Kamala Harris. Propunând-o astfel pentru funcția de Vice-Președinte.

Dar cine este Kamala Harris, prima femeie de culoare ce se va regăsi pe buletinul de vot la alegerile prezidențiale din SUA?

Kamala Harris are 55 de ani și și-a început cariera ca procurer în San Francisco. Mai târziu, a fost procurer general al Californiei. Inițial, ea a candidat împotriva lui Joe Biden în cursa pentru alegerile primare democratice.

Acum, Joe Biden a ales ca ea să-i stea alături la prezidențiale. Unii spun că în primul rând pentru legăturile strânse pe care le are cu comunitatea afro-americană. Apoi, datorită imaginii de procurer „progresist” pe care aceasta și-a construit-o în timp.

Dar și datorită faptului că este un candidat ce a câștigat de 3 ori la rând alegerile în California. California fiind de altfel cel mai populat stat din America.

Ce provocare „mortala” i-a adresat Anna Wintour lui Donald Trump!

Scrie un comentariu