Stiri Interne Video

Cine este iubitul Iuliei Albu

Scris de Ana Kozma

Deja de câțiva ani, Iulia Albu trăiește o frumoasă poveste de dragoste pe care a preferat în tot acest timp să o țină cât mai departe de lumina reflectoarelor. A recunoscut public că are un partener, însă l-a ținut ascuns de ochii curioșilor. Iată cine este iubitul Iuliei Albu.

Cine este iubitul Iuliei Albu

După divorț, Iulia Albu și-a ținut viața amoroasă departe de lumina reflectoarelor. Are de ani buni un nou partener de viață. Relație pe care, de altfel, și-a asumat-o în mod public. Nu a simțit însă nevoia să se afișeze cu iubitul ei. Astfel că toată lumea s-a întrebat cine este bărbatul care a cucerit-o.

Mike, iubitul Iuliei Albu, a apărut în premieră la televizor seara trecută. S-a întâmplat pe scena iUmor, acolo unde Iulia a fost invitat special în juriu. Mike a făcut un roast pe scena show-ului de pe Antena 1.

Partenerul de viață al comentatoarei de modă și-a făcut apariția în premieră la iUmor, unde a dat detalii despre culisele relației lor într-un joc umoristic foarte bine ticluit.

„Mă numesc Mihai Alexandru și sunt cocoșul care lipsea din viața Iuliei”, au fost primele cuvinte rostite de el la microfon.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iulia Albu (@iamiuliaalbu)

Cum și-a cunoscut Iulia Albu actualul iubit?

„Ne-a făcut cunoștință o prietenă. A fost un blind date, practic. Un blind date de succes. A venit ea în vizită. Eu locuiam la Londra și, ca s-o impresionez, am dus-o într-un castel”, a mai povestit iubitul Iuliei Albu.

„A fost ură la prima vedere. A fost ceva reciproc“, a comentat Iuia.

Totul a culminat cu un sărut al celor doi chiar pe scenă, în văzul tuturor.

Iulia Albu, dată afară din grupurile de mămici de la școală

Scrie un comentariu