Stiri externe

Cine este iubita lui Rege-Jean Page din serialul Bridgerton

Scris de Ana Kozma

Veste tristă pentru fanele lui Rege-Jean Page, Simon din Bridgerton. Actorul are o iubită. Și nu este vorba despre Phoebe Dynevor, colega lui din serial, așa cum a crezut toată lumea.

Cine este iubita lui Rege-Jean Page din serialul Bridgerton

Rege-Jean Page din Bridgerton nu este singur și disponibil. Are o iubită! Este vorba despre Emily Brown, jucătoare de fotbal. Relația lor a fost confirmată printr-o serie de fotografii în care cei doi se strâng în brațe și se sărută.

Pozele au fost făcute în Londra, înainte ca actorul să zboare spre Statele Unite, acolo unde a fost gazda celui mai recent episod din Saturday Night Live.

Rege-Jean Page nu a vorbit niciodată public despre relația sa cu Emily Brown. Cu toate astea, a ținut să infirme zvonurile conform cărora s-ar iubi cu Phoebe Dynevor, partenera sa din Bridgerton.

„Cred că tot ceea ce trebuie să știți s-a petrecut în fața camerelor. De aceea v-am prezentat această poveste atât de frumos. Toate scânteile au zburat din scenariile extraordinare pe care le-am primit”, a declarat actorul.

Și Phoebe Dynevor a vorbit public despre scenele de sex din serialul de pe Netflix.

”Am repetat scenele de intimitate săptămâni întregi înainte de filmări. Atunci când am ajuns pe platou, știam deja exact ce trebuie să facem. Ne-am simțit confortabil. Ne cunoșteam deja, reușisem să creăm o legătură”, a povestit ea.

Rege-Jean Page din Bidgerton a devenit actor la Saturday Night Live. Cum s-a descurcat! VIDEO

Scrie un comentariu