Stiri externe

Cine este Florian Munteanu, romanul care joaca in filmul „Creed II”

Scris de Iancu Iulia

Florian Munteanu este fericitul boxer care joaca in cel mai nou film a lui Sylvester Stallone alaturi de Michael B. Jordan. Creed II ruleaza deja in cinematografele din toata tara.

Sylvester Stallone sustine ca Florian este cel mai potrivit pentru a-l interpreta pe fiul lui Ivan Drago. Florian este luptator MMA si va juca rolul tanarului rus Viktor Drago.

„Big Nasty”, cum il gasim pe Florian Munteanu  pe Instagram, s-a nascut in Romania, dar ultimii ani i-a petrecut in Germania. Are 27 de ani si, chiar daca nu are experienta in domeniul actoriei, este perfect pentru rolul lui Viktor Drago, fiul lui Ivan Drago pentru ca este un pachet de muschi, este si fitness model, iar experienta sa de luptator MMA este mai mult decat suficienta pentru a realiza toate scenele de box. De mentionat este si accentul est european al lui Florian care ii este necesar pentru a-l interpreta pe fruiosul rus.

View this post on Instagram

#notbad 😏

A post shared by Florian "Big Nasty" Munteanu (@bignasty) on

Mult asteptata pelicula regizata de Steven Caple Jr alaturi de Sylvester Stallone, “Creed II” ruleaza in cinemaurile din toata tara, iar Florian a povestit ca el si-a dorit foarte mult sa obtina acest rol, asa ca a trimis trei filmari cu el echipei de productie. Sylvester Stalone l-a remarcat, cu atat mai mult ca il stia deja pe boxer de pe YouTube.

Romanul a fost nevoit sa slabesca 9 kilograme pentru a fi perfect acestui rol, in timp ce colegul sau de ring Jordan a muncit pentru a castiga masa musculara. Jordan si Florian s-au antrenat zile si nopti intregi, iar una dintre cele mai emotionante scene din pelicula a fost filmata chiar in timpul unui antrenament foarte intens. Cei doi se antrenau de trei saptamani, erau epuizati, iar la un moment dat s-au imbratisat in aplauzele intregii echipe de productie.

Despre autor

Iancu Iulia

Scrie un comentariu