Stiri externe

Cine este castigatorul Eurovision 2019

Scris de Alexandru Manea

Duncan Laurence a castigat Eurovision 2019. Reprezentantul Olandei a primit cele mai multe voturi cumulate de la juriile de specialitate si de la public. Iata cine este solistul care a impresionat cu piesa lui, Arcade.

Cine este castigatorul Eurovision 2019

Duncan Laurence se afla in fruntea clasamentului pronosticurilor inainte de finala Eurovision de sambata seara. La finalul concursului, insa, judecand dupa voturile juriilor de specialitate, marea invingatoare parea sa fie reprezentanta Macedoniei de Nord, Tamara Todevska. Clasamentul final s-a dat insa peste cap odata ce a fost anutat votul publicului din fiecare tara. Astfel se face ca Olanda a acumulat in final cele mai multe puncte urcand pe locul 1 si devansand tari precum Suedia, Italia, Macedonia de Nord sau Elvetia.

Duncan Laurence a impresionat publicul cu piesa lui, Arcade, si aduce trofeul in tara sa, dupa 44 de ani de la ultima victorie, in 1975.

Artistul, pe numele sau real Duncan de Moor, are 25 de ani si a ajuns in semifinalele The Voice Olanda in 2014.

Este compozitor pentru alti artisti, precum trupa coreana TVXQ.

Duncan a marturisit anul trecut ca este bisexual: “Pur si simplu, alegerea mea este clara. Ma indragostesc de o persoana, iar acum ma simt norocos ca am gasit-o! Sunt mai mult decat un artist, sunt o persoana, sunt o fiinta vie, sunt bisexual, sunt muzician! Si sunt mandru ca am sansa sa arat ce sunt si cine sunt. Iubesc oamenii si ii iubesc pentru ceea ce sunt!”, a scris el atunci pe Instagram.

Scrie un comentariu