News Stiri Interne Vedete

Cine este blonda cu care a fost surprins sotul Andreei Marin

Scris de Alexandru Manea

Tuncay, sotul Andreei Marin, a fost fotografiat de Wow Biz in timp ce se plimba printr-un mall din nordul Capitalei impreuna cu o blonda sexi. Jurnalistii s-au intrebat cine este femeia si chiar au insinuat ca ar putea exista o legatura care nu ar fi pe placul Andreei Marin. Insa tocmai vedeta este cea care face lumina in aceasta poveste.

tuncay

Cine este blonda cu care a fost surprins sotul Andreei Marin? Tuncay si femeia blonda au fost fotografiati atat in interiorul mall-ului, cat si in parcare. Nu se tineau de mana sau nu aveau un comportament suspect. Dar, fiind vorba despre o femeie sexi, jurnalistii de la Wow Biz s-au intrebat imediat daca a fost o intalnire amoroasa sau una profesionala. 

tuncay 2

Raspunsul l-a dat chiar Andreea Marin, care spune ca nu are cum sa fie deranjata de aceste fotografii din moment ce stia despre intalnirea de la mall. „Fata din imagini este asistenta sotului meu si prietena noastra de familie”, a declarat Andreea.

tuncay-ozturk-andreea-marin

Andreea Marin spune ca mariajul ei merge mai bine ca niciodata si nu are motive de ingrijorare. Vedeta este preocupata, in aceasta perioada, de revenirea in televiziune. Din 27 martie, Andreea Marin revine la TVR 1 cu „Pretuieste Viata”, un program dedicat celor care vor sa traiasca frumos la orice varsta.

Scrie un comentariu