Stiri Interne

Cine este Adrian Nartea, actorul din Vlad

Scris de Alexandru Manea

Serialul Vlad, difuzat saptamanal de Pro TV, se bucura de audiente cosiderabile, si il are in rol principal pe Adrian Nartea. Iata cine este acesta in viata de zi cu zi si cu ce s-a remarcat profesional pana acum.

In ultimii ani, in afara de Las Fierbinti, putine seriale romanesti au reusit sa obtina succesul asteptat. Putem spune ca in aceasta primavara Pro TV a dat lovitura cu Vlad, serialul pe care il difuzeaza saptamanal. In rolul principal se afla Adrian Nartea, cel care s-a facut remarcat pana acum in special in reclame si pe podiumurile de moda. Iata cine este el in viata de zi cu zi.

Adrian Nartea are 37 de ai si este nascut in Brasov. In ultimele doua decenii s-a facut remarcat ca model, defiland pe podiumurile de moda si aparand in campanii de moda ori in reclame TV. Este, probabil, romanul care a castigat cele mai multe castiguri la astfel de productii publicitare. De anul trecut el se afla insa in postura de actor, filmand pentru noul serial “Vlad”, care este acum difuzat de Pro TV.

Adrian Nartea a mai avut insa roluri in seriale, in urma cu mai bine de un deceniu, in “Fastfood”, “La Bloc” si “Fetele Marinarului”.

Cu fiecare episod difuzat la PRO TV, serialul “Vlad” si actorii au din ce in ce mai multi fani. Click! a aflat de la Adrian Nartea, detinatorul rolului principal, detalii de culise ale productiei, dar si ce avere are actorul in comparatie cu personajul interpretat.

Adrian Nartea este casatorit cu Alina Nartea Ferinceac, model de profesie, cu care are o fetita de trei ani.

Din #VladEp5…

A post shared by Adrian Nartea (@adinartea) on

…i’m her #show… #boredMara #nopressure

A post shared by Adrian Nartea (@adinartea) on

Scrie un comentariu