Stiri Interne

Cine e iubita lui Daniel Pavel de la Survivor

Scris de Ana Kozma

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România, și-a regăsit fericirea după ce, în vara anului trecut, s-a despărțit de femeia căreia tocmai îi dăruise inelul de logodnă. Iată cine este acum iubita lui Daniel Pavel de la Survivor!

Cine e iubita lui Daniel Pavel de la Survivor

Anul trecut, după revenirea din Republica Dominicană, Daniel Pavel a traversat o perioadă grea. I-a dăruit inelul de logodnă femeii cu care se iubea deja de mai mulți ani. La scurt timp după aceea, relația lor s-a destrămat. A trecut însă peste acest moment dificil, iar soarele a răsărit din nou pe strada lui.

Daniel Pavel, prezentatorul show-ului Survivor România, iubește din nou. În viața lui a apărut frumoasa Ana Maria Pop. Cei doi și-au asumat public relația și par că se iubesc foarte mult. Tânăra chiar a fost recent în Republica Dominicană, acolo unde iubitul ei a stat aproape 6 luni, cât a durat show-ul de la Pro TV.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Daniel Pavel (@daniel.pavel.8)

În weekend, cei doi au participat împreună la SAGA Festival din București. S-au fotografiat în ipostaze tandre și au postat imaginile pe rețelele de socializare. Imaginile au strâns peste 26.000 de aprecieri și comentarii de felicitare.

Cine este iubita lui Daniel Pavel de la Survivor?

Conform Click.ro, Ana Maria Pop a urmat Facultatea de Drept în Cluj. A absolvit și a profesat o scurtă perioadă ca avocat. A renunțat apoi la Barou pentru a deveni actriță. A jucat chiar în câteva proiecte, iar în prezent este chief operating officer la o companie renumită.

Se pare că, în trecut, frumoasa Ana Maria a mai avut relații cu Horia Tecău, dar și cu Ricardo Cadu, fotbalist portughez care a jucat la CFR Cluj.

Alex Delea a câștigat Survivor 2022

Scrie un comentariu