Stiri externe Video

Cine a câștigat Miss Universe 2021

Scris de Ana Kozma

Cine a câștigat Miss Universe 2021? Harnaaz Sandhu, Miss India, a fost desemnată marea câștigătoare, în vreme ce locurile 2 și 3 au fost obținute de Miss Paraguay și Miss Africa de Sud. Concursul s-a desfășurat ieri, 12 decembrie, la Eilat (Israel).

Cine a câștigat Miss Universe 2021

Harnaaz Sandhu, Miss India, a câștigat titlul de Miss Universe 2021. În vârstă de 21 de ani, frumoasa tânără din India a ocupat primul loc al podiumului. Locul 2 a fost atribuit lui Nadia Ferreira, Miss Paraguay. A urmat apoi Lalela Mswane, Miss Africa de Sud.

Miss India a fost încoronată de Miss Universe 2020, Andrea Meza. Harnaaz Sandhu este actriță și spune că cea care o inspiră în acest domeniu este Priyanka Chopra. Vorbește adesea public despre puterea feminină și este pasionată de yoga, dans, echitație și șah.

Competiția Miss Universe 2021 a fost una istorică. Pentru prima dată, printre concurente s-a numărat o reprezentată a Emiratelor Unite Arabe. De asemenea, Miss Maroc a revenit în competiție după mai bine de 4 decenii.

Doar două reprezentante ale Indiei au mai câștigat Miss Universe în trecut. Este vorba despre actrițele Sushmita Sen (1994) și Lara Dutta (2000).

Cine a castigat Miss Universe 2019?

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Miss Universe (@missuniverse)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Miss Universe (@missuniverse)

Scrie un comentariu