News

Cel mai frumos cuplu? Cindy Crawford si Richard Gere, amintiri din perioada lor de gratie!

Scris de Administrator

Iubirea lor nu a durat o viata, insa Cindy Crawford marturiseste ca va fi mereu recunoscatoare pentru lectiile de viata pe care le-a invatat in timpul casniciei cu Richard Gere. Aceasta, invitata in platoul emisiunii „Oprah’s Master Class”, a vorbit extrem de frumos despre mariajul de 4 ani pe care l-a avut cu actorul si a dezvaluit ca diferenta de varsta a fost motivul principal al despartirii lor.

cindy-crawford-richard-gere

Cindy Crawford l-a intalnit pe Richard Gere cand abia implinise 21 de ani si era doar o tanara neexperimentata, la inceput de drum. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere a carei gazda era regretatul fotograf Herb Ritts.

„Erau o multime de oameni cool acolo. Nu-mi venea sa cred ca vad in jurul meu personalitati precum Jack Nicholson. Aveam doar 21 de ani. Lumea asta era complet noua pentru mine. Acolo l-am intalnit pe Richard Gere. Am inceput imediat sa iesim impreuna. Atunci cand eram cu el, am inceput si eu sa fiu cunoscuta”, a povestit Cindy Crawford, in cadrul emisiunii „Oprah’s Master Class”.

cindy-crawford-richard-gere1

Cei doi s-au casatorit 4 ani mai tarziu, cand Cindy avea 25 de ani, iar Gere 42. Au divortat apoi in anul 1995.

„Pur si simplu cred ca pentru o femeie, varsta de 20 de ani este cea la care se descopera pe sine insasi si realizeaza cat e de puternica. E greu sa faci asta in timp ce esti implicata intr-o relatie fiindca te schimbi… si vine un moment in care persoana de langa tine isi da seama ca nu mai esti tu, cea de care s-a indragostit la inceput. La 22 de ani poate ca ma simteam dispusa sa pasesc in umbra barbatului pe care il iubeam, dar usor-usor mi-am dat seama ca nu asta imi doresc, ci ca vreau sa existe si momente in care sa pasesc alaturi de el sau, de ce nu, inaintea lui”, a continuat modelul seria declaratiilor.

cindy-crawford-richard-gere2

In timpul relatiei lor, Richard Gere a invatat-o pe Cindy Crawford cum trebuie sa reactioneze in fata succesului.

„Obisnuiam sa privesc cum se comporta el cu fanii care il abordau uneori poate in momente total nepotrivite. Stia sa impuna un anumit respect, sa seteze niste limite. Eu, fiind o fata simpla, spuneam mai mereu ‚da’ si dadeam orice mi se cerea fiindca imi doream ca oamenii sa ma placa. De la el am invatat cum sa-mi impun punctul de vedere in fata altora”, spune Cindy Crawford.

Cindy a fost prima dintre ei doi care s-a recasatorit, pasind in fata altarului alaturi de Rande Gerber, in 1998. Acestia au impreuna doi copii, Presley (13 ani) si Kaia (11 ani). Richard Gere s-a casatorit in 2002 cu actrita Carey Lowell, la doi ani dupa venirea pe lume a fiului lor, Homer.

cindy-crawford-richard-gere3

Desi mariajul ei cu Richard Gere nu a functionat, Cindy Crawford nu-l priveste ca pe un esec total.

„Richard este un barbat extrem de inteligent, foarte interesant si de la el am invatat multe lucruri despre lume in general. A fost un capitol minunat al vietii mele”, marturiseste ea.

Scrie un comentariu