ADPM Beauty

De ce arata Christine Valmy asa de bine la 88 de ani! Iata ce manca si ce operatii si-a facut!

Scris de Alexandru Manea

Christine Valmy, cea supranumita „Regina Cosmeticii”, dupa ce a schimbat industria de frumusete in America, arata surprinzator de bine la cei 88 de ani ai sai. Secretul consta nu doar in stilul de viata sanatos pe care il urma, dar si operatiile estetice pe care, de altfel, le-a si recunoscut.

christine-valmy

Christine Valmy s-a stins din viata in seara de luni, din pricina unor complicatii pulmonare ce au facut ca inima sa ii cedeze. Femeia de afaceri, supranumita „Regina cosmeticii”, dupa ce a schimbat industria de frumusete in America, arata surprinzator de bine la cei 88 de ani ai sai.

Meritul il are atat stilul de viata sanatos, intretinut si prin averea sa fabuloasa, dar si operatiile estetice pe care recunoaste ca le-a facut.

In ceea ce priveste stilul de viata sanatos, apropiatii ei declara ca Valmy obisnuia sa faca gimnastica, mesaje si sa manance doar fructe de mare atunci cand iesea in oras si sa bea doar sucuri de fructe.

christine-valmy-1

„Era mereu aranjata, cocheta, avea multe bijuterii la mana, gat si pe degete. La maini, gablonturile se intindeau pana aproape de cot, la gat atarnau multe, iar aproape pe fiecare deget avea inele. Ii placea sa fie aranjata. Cand intra in local, toate privirile se indreptau spre ea. Era cu nasul pe sus, dar cu mult bun simt. Avea bani multi, toata lumea stia asta”, a declarat o sursa pentru WOWbiz.ro.

Christine Valmy a recunoscut ca a avut mai multe interventii estetice care sa o ajute sa arate mai tanara si sa scape de anumite imperfectiuni.

“Nu prea aveam nevoie, dar ma deranja barbia dubla. Am chemat toti editorii de la New York sa le spun ca-mi fac operatie estetica. Nu a fost grozava pentru ca pe atunci nu se stiau multe. Mi-am mai facut o operatie dupa aceea, ca sa arate totul bine. Si acum vreo 13 ani mi-am facut inca una, in Romania, un lifting si o intindere in zona ochilor. Acum, ar trebui sa-mi mai fac una”, a declarat femeia de afaceri in cadrul unui interviu acordat in 2010.

Scrie un comentariu